Nyitókép forrása: Facebook.com/KFC Komárno

 

A szlovák országos másodosztály harmadik helyén zárta az idényt a Komáromi FC felnőtt férfi labdarúgó csapata, melyben az utolsó bajnoki óta is zajlanak az események. A játékosok jól megérdemelt szabadságukat töltik, néhányan azonban már nem térnek vissza a KFC keretébe.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, befejezte aktív sportolói pályafutását Saláta Kornél, aki 2019-től erősítette a KFC csapatát. Röviddel a bajnokság vége után a komáromi klub bejelentette, hogy az új idényben már nem számítanak Szőcs Lászlóra, Patrik Šurnovskýra, és Matej Chorvátra, ezen kívül távozik a gárdától Kalmár Benedek és Peter Štepanovský is.

 

Sokaknak meglepő hírekről van szó, hisz Radványi Miklós irányítása alatt gyakorlatilag minimális változtatások történtek csak a csapaton belül, inkább a keret megtartása volt a cél.

 

 hirdetes_300x300  

Érkező játékosokról egyelőre nem számolt be a klub, a távozók számát tekintve azonban várhatóan hamarosan megtörténnek majd az első bejelentések.

 

A KFC június 19-én kezdi meg a felkészülést, alig több mint egy héttel később pedig már sor kerül majd az első felkészülési mérkőzésre is az NB I-ből kieső Vasas SC ellen. A tervezett ellenfelek között szerepel még a Csákvár FC, az FC Slovan Galanta, a Puskás II., a Mosonmagyaróvári TE, a Ferencváros II., Tardoskedd és az Újpest FC II.

 

Körkép.sk/KPA

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!