Nyitókép: dac1904.sk

 

Cesar Blackman nem folytatja sárga-kékben. A panamai válogatott labdarúgó, aki 2017 szeptemberében érkezett a Csallóközbe, nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát – közölte kedd este a DAC.

 

„A Cesarral és az új ügynökével való többhónapos tárgyalássorozat után úgy döntöttünk, hogy visszavonjuk a szerződéshosszabbítási ajánlatunkat. Egy nagyon előnyös, a helyzetünket nézve egy átlagon felüli ajánlatot tettünk neki, de azt éreztük a játékos részéről, hogy a DAC csak az utolsó lehetőség lett számára. Figyelembe véve, hogy a DAC gyermekeként kezelte Cesart, a tárgyalásokon mutatott viselkedése nem volt méltó a klubunkhoz. Emiatt a tárgyalások megszakítása és az ajánlat visszavonása mellett döntöttünk. Köszönjük Cesarnak a klub érdekében elvégzett munkáját és a pályafutása további részében sikert kívánunk neki”

 

közölte a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

 

A Panamavárosban született huszonöt éves futballista sárga-kék színekben 108 mérkőzésen 3 gólt szerzett a Fortuna Ligában, az európai kupasorozatokban pedig további 13 találkozón viselte a DAC mezét. A DAC-cal kötött szerződése június utolsó napján jár le és mivel az nem lett meghosszabbítva, csaknem hat év után elválnak útjaik.

 hirdetes_810x300  

 

A szlovák sajtóban egyébként az utóbbi hetekben felröppent a hír, hogy a rivális Slovanhoz igazolhat a DAC-ból távozó focista.

 

Körkép.sk hírlevél: 1. A mai DAC leggyengébb láncszeme a klubvezetés. 2. A KDH és a Szövetség egymástól inspirálódhat. 3. Budapest lesz szerdán a foci fővárosa

 

dac1904.sk, Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: balckman DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!