Nyitókép: Facebook.com/KFC Komárno

 

A 13. forduló után is veretlen maradt a Komáromi FC a szlovák országos másodosztály aktuális bajnokságában. A komáromiak ezúttal hazai pályán fogadták a Slavoj Tőketerebes együttesét.

 

A lilák már az 5. percben megszerezték a vezetést egy akciógóllal az ezúttal kezdőként pályára lépő Tóth Gábor révén. A támadó néhány perccel később ismét közel került a kapuhoz – kihasználva a vendégek hibáját 18 méterről a kapufa mellé talált.

 

Ezt követően a hazaiak több helyzetet is kialakítottak, ám egyik sem veszélyeztette az ellenfél kapuját, a félidő így egygólos komáromi előnnyel ért véget.

 

 hirdetes_400x285  

A második játékrészben nagyjából kiegyenlített játék folyt, a 60. percben egy rögzített helyzet után remek összjáték végén Eckl Patrik talált az ellenfél kapujába, ezzel kettőre növelte a KFC előnyét.

 

Válaszként a vendégek nem túl megszokott négyescserét hajtottak végre, remélve, hogy 20 perccel a mérkőzés vége előtt még sikerül csodát tenniük. A Radványi-legénység azonban magabiztos maradt, és bár további gólok már nem estek, egy pillanatig sem volt kétséges, hogy kié lesz ma a három pont.

 

A komáromiak mai győzelmükkel nemcsak megőrizték veretlenségüket, de tízpontosra növelték előnyüket a második Eperjes előtt, miután a Tatrannak csak döntetlenre futotta Pozsonyligetfalu ellen.

 

Radványi Miklós védencei legközelebb október 25-én az MŠK FORMAT Martin csapata ellen lépnek pályára a Slovnaft Cup 5. fordulójában, majd 29-én délelőtt Pozsonyligetfalura utaznak.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!