Nyitókép:

 

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi nagyon különleges pillanatokat élt át, és úgy érzi, talán már nem is külföldi edző Magyarországon.

 

„Ez már a valóság. Az elején lehetett volna csak álom, mert ez egy nagyon nehéz csoport volt, ezt pedig ma is láthattuk” – vélekedett a mérkőzés után a magyar válogatott szövetségi kapitánya. „Voltak rosszabb pillanataink, de a végén megérdemeltük, hogy megnyerjük a mérkőzést.”

 

„Nagyon örülök a fiúknak. Óriási erőfeszítést tettek ma, és az egész évben. Veretlenek vagyunk. Ez egy olyan dolog, amire senki sem számíthatott előre, szerintem most velünk együtt mindenki nagyon boldog. Köszönöm a szurkolóknak, mert amit tettek a csapatért, a srácokért, különösen értem, ez valami olyan, amit sosem éltem át korábban”

 

mondta Marco Rossi.

hirdetes_starlux810x300

 

Rossi a lelátón, részben magyarul is megköszönte a szurkolóknak a buzdítást.

 

„Meg akartam köszönni nekik a támogatást, mert ez nem egy megszokott dolog. Azért ez nem megszokott látvány a stadionban, különösen akkor, ha külföldi edző vagy, de talán én már nem vagyok az”

 

fogalmazott mosolyogva Rossi.

 

Budapest, 2023. november 19.
Marco Rossinak, a magyar válogatott szövetségi kapitányának (j) gratulálnak a szurkolók a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország – Montenegró mérkõzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsõként jutott ki a jövõ évi németországi Eb-re.
MTI/Hegedüs Róbert

 

A szövetségi kapitány Szoboszlai Domáinkról is beszélt, akiből korábban is azt hiányolta, hogy több gólt kellene szereznie, Montenegró ellen azonban kétszer is betalált.

 

„Ő egy kulcsjátékos, de a jövőben még inkább azzá válik, amikor még eredményesebb lesz. Szerencsés vagyok, hogy az én csapatomban van, és azért is, mert több tehetségünk is. Mindenki végzi a saját dolgát, keményen dolgozik, de együtt egy csapatot alkotunk”

 

vélekedett.

 

Budapest, 2023. november 19.
A gyõztes magyar válogatott tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország – Montenegró mérkõzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsõként jutott ki a jövõ évi németországi Eb-re.
MTI/Kovács Tamás

 

Rossi nem akart beszélni az Európa-bajnokság csoportkörének sorsolásáról. A közösségi oldalára felkerülő bejegyzést pedig viccnek szánták.

 

„Igazából nekem soha semmi nem volt könnyű. Minden, amit elértem a pályafutásom során, a kőkemény munkának volt köszönhető. Szóval, ha sikeresek leszünk a következő Eb-n, az azért lesz, mert mostantól kezdve keményen fogunk dolgozni akkor is, amikor nem leszünk együtt”

 

zárta gondolatait a szövetségi kapitány.

 

m4sport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.