Hét éve vagyok a „nagypolitikában“ és sok mindent megtanultam, sok mindent tapasztaltam. Üzletemberként tudtam, hogy a sikerek és bukások többnyire a saját jó, vagy rossz lépéseimtől függtek. És azt is, hogy ezektől a lépésektől függ a saját, a családom és az kollégáim napi biztonsága. Ez egy nagy felelősség, de ha betartod a szabályokat, ha korrekt vagy a kollégáiddal szemben, a siker bekövetkezik és a szakma is elismer. Elfogadja a sikert, és felrója a hibát.

 

A politikai karrieremnek több, nagyon intenzív tanulsága van. Az egyik, hogy politikai, szakmai döntéseim, lépéseim, nem csak a saját szűk környezetemre vannak hatással, de egy egész közösségre. A második, hogy a jó döntéseket és lépéseket nem fogadják el a „kollégák“. Nem azért, mert rosszak. Csak úgy, alapállásból. Mert mindig politikai harcot kell vívni és mindenből politikai tőkét kell kovácsolni. Olyan területeken is, ahol értelmetlen.

 

(…)

 

 hirdetes_300x300  

Komolyra fordítva a szót: a Híd és jómagam is a kis lépések politikájának híve vagyunk.

 

(…)

 

A cél, hogy megmaradjunk, fejlődjünk. És bárki, bármit tud tenni ennek érdekében, azt támogatni kell. Nem mindenáron és minden téren támadni.

 

Most-Híd.skSólymos László: Mindent vagy semmit!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!