A dunaszerdahelyi MOL Aréna szombaton megnyitotta első két tribünjét, a játékosok számára létesített öltözőfülkéket, a VIP szektor büféit,  összhangban az első osztály szabályaival. A DAC az ideiglenes szenci „száműzetése” után végre otthon, hazai pályán játszhatott még akkor is, ha csak a félkész stadion állt rendelkezésükre. (…)

 

A dunaszerdahelyi stadion megnyitója nem volt és nem is lehetett volna olyan pompás, mint egy évvel ezelőtt Nagyszombatban. Erre az összes csődben ment popsztárnak még egy évet várnia kell. Mindez azonban a hazai mecénást, Világi Oszkárt nem gátolta meg abban, hogy a nyitó mérkőzésre meghívja a hazai hírességek krémjét. Míg az Anton Malatinský Stadion VIP szektorára pillantva az ész megállt, addig az Orbán Viktorra, Ivan Prezidentovičra, Ivan K.-ra, Vladko P.-re, Bugár Bélára és bandájára vetett pillantás valószínűleg nem egy futballrajongó szívét megdobogtatta. (…)

 

(…)

 

 hirdetes_810x300  

DAC Dunaszerdahely – Trencsén 2:0, 6088 néző

 

A külföldi edzők érkezése a nézők számára általában semmilyen hozadékkal nem jár, leszámítva a mérkőzés utáni kétnyelvű beszélgetéseket, melyeknek mindig a vége a legjobb. László Csaba azonban a kivételt erősítő szabály lehet. Az ő érkezése óta a játékosok nemcsak hogy elkezdtek futni. (…)

 

A csípős kolbászok már a második félidő felében a levegőbe repültek, amikor Žikovič gólt szerzett. A trencséniek a végeredménnyel minden bizonnyal szívest-örömest kezdtek volna valamit, azonban Janga az eredményjelző táblát nem tudta ellopni (…)

 

vilagi

 

Tak Určitee.sk, Richard Hanzlik: Pondelkové tréneroviny – Vitajte na štadióne 2

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!