(…)

Elkezdődik a tavaszi idény, sokunk már izgatottan várta a napot, amikor újra együtt dobban a sárga-kék szív és közösen kiáltjuk teli torokból kedvenc csapatunk nevét.

 

Persze, otthon más. Minden más. Idegen számára talán földönkívüliek vagyunk, de akik a DAC-nak szurkolunk magától értetődik minden, ami csak megcsillan a másik szemében. Amikor a stadionnál üdvözöljük egymást, kezet szorítunk, amikor az apukák magukkal hozzák kisfiukat, amikor a lányok, asszonyok is kijönnek meccset nézni – vagy a focistákat :-).
(…)

 

Új arcok, új szurkolók mindig jönnek és csatlakoznak a régiekhez. Valakik lemorzsolódnak, valakik megmaradnak. De a sárga-kék szín összeköt mindannyiunkat otthon és idegenben is.

 hirdetes_400x285  

 

Elkezdjük tehát a tavaszi idényt. Fiatalos kerettel, új játékosokkal vágunk bele a mester, László Csaba vezetésével. Nem tudjuk mit hoz a jövő. Talán sikerül minden, amit a vezetőség szeretne, ami a sajtótájékoztatón elhangzott. Úgy legyen! De, ha nem is úgy sül el, mi mindig itt leszünk és szurkolunk. „Mert ez az érzés, nekem az élet. Gyere és megmutatom mi az, ami éltet…”

 

Jó szurkolást mindenkinek, idegenben és otthon is legyünk minél többen!

Hajrá DAC!

 

Karaffa Attila Facebook-oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!