Óriási öröm számomra, hogy megoszthatom Veletek a nagy hírt: márciusban elindul az Iron Aquatics úszásoktatása, a Learn to Swim program, a Duna Aréna tanmedencéjében. Hatalmas álmunk válik valóra azzal, hogy a versenyzőkön túl olyanokkal is foglalkozhatunk, akik épp most tanulnák meg az úszás alapjait.

 

A rengeteg tehetséges magyar gyereket látva már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennünk, hogy szeretnénk egy olyan programot létrehozni Magyarországon, ahol a gyerekek technikai tudása már egészen a kezdetektől párosuljon az úszás szeretetével. Az Iron Aquatics versenyszakosztályának elindításakor sajnos azzal szembesültünk, hogy a gyerekek nagy része már fiatal korban rosszul berögzült technikával úszik, ami csak nagyon nehezen hozható helyre. Erre kínál megoldást a Learn to Swim program, ami minden korosztály számára lehetőséget biztosít a sportág mozgásformájának elsajátítására és úszás örömének, szeretetének megismerésére.

 

A szülőkkel való együttműködés számunkra kiemelt fontosságú, ezért egy olyan online kritériumrendszert alkottunk meg, ahol pontosan nyomon követhető a gyermek fejlődése. (..) Várunk mindannyiótokat szeretettel március 8-27-ig az ingyenes szintfelmérő alkalmakon!

 

 hirdetes_300x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!