„Szia kedvesem! Akarlaaaak”. Egy csábító libidója politikai téma és zsarolás tárgya lett. Ezek után úgy tűnik, hogy egy politikus számára egészen előnyös dolog lehet az erkölcsösség.

 

Praktikus erkölcsösség

(…)

A csábítóknak kalandos életük van. Ha éppenséggel még pénzük is van, akkor az nem ismer határokat.

 

 hirdetes_810x300  

Kollár szexuális étvágya hozzátartozik az imidzséhez. Ha nem így lenne, akkor a választásokon a sikere még nagyobb rejtéllyé válna az eddigieknél is.

 

A probléma azonban ott rejlik, hogy a szexuális étvágy zsarolás célpontjává vált. A maffiák, az ügynökök és az intrikusok régóta azért találkoznak, hogy kompromitáló fotókat, videókat és hangfelvételeket cseréljenek ki egymás között.

 

(…)

Egy politikus erkölcsössége másban rejlik mint abban a készségben, hogy ellen tudjon állni a szép nők csábításainak. Itt elsősorban az erkölcsösség társadalmi jellegéről van – készség a jó cselekedetre, nem hazudni a nyilvánosságnak, nem lopni és felkészültnek lennie a népszerű intézkedésekhez, rendelkezésekhez a nép javára.

(…)

 

Hadd legyen több ideje

(…)

Kollár mestere annak, hogy elterelje a figyelmet a komoly dolgokról, és helyette magára irányítsa a figyelmet.

 

A helyzet a reszocializációs központokban hirtelen mellékessé válik. Viszont annál fontosabb lesz a „kincsem”, a „mi jót csinálsz”, és a „szép vagy” . Kočner és hű kutyái kapva kapnak az ilyen alkalmon. Ideális esetben azonban jobb, ha ilyen alkalmakkal nem szolgálunk nekik, és akkor az intrikaszövő képességük is csődöt mond.

 

A leglogikusabb Boris Kollár számára az lesz, ha valami jót csinál, és a legközelebbi választások során menesztenék a szexuális kalandjai miatt.

(…)

 

Aktuality.sk, Ľubomír Jaško: Zvodca Kollár je pre vydieračov ideálnou obeťou

Nyitókép: Erik Adamson/aktualiy.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!