„Ha megtámadják Magyarországot, akkor a miniszterelnöknek oda kell mennie, ez a helyszín legutóbb az Európai Parlament volt „– jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök. „Ez politikai természetű vita volt, ezt követi majd egy jogi természetű az Európai Bizottsággal „– tette hozzá.

(…)

 

Támadás alá vették Magyarországot

 

„Támadás alá vették a migráció megfékezését végrehajtó Magyarországot” – fogalmazott a kormányfő, aki megemlítette azt is, hogy véleménye szerint a felsőoktatási törvény összhangban van az európai normákkal. „Mi minden érvet megfontolunk, és nem mondjuk, hogy az nem fér be a hajunk alá” – fogalmazott.

 hirdetes_300x300  

 

Biztosan működhet a Közép-Európai Egyetem

 

„Magyarországon biztosan működhet a Közép-Európai Egyetem, mert az új törvény, amit hoztak, nem is vonatkozik rá” – hangoztatta. „Az amerikai egyetem körül azonban olyan zűrzavar van, hogy azt ki kell vizsgálni”.

 

Kérdésre válaszolva elmondta azt is, sosem zárkózott el attól, hogy találkozzon Soros Györggyel. De itt nem arról van szó, “kivel ülünk le kávézni, sörözni”.

 

Az unió eszméje nem a tőzsdei spekuláció

 

„Soros György egy tehetséges magyar spekuláns. Az Európai Unió eszméje azonban nem a tőzsdei spekuláció, hanem a szociális piacgazdaság. A közösség szemben áll a kaszinókapitalizmussal, valaki ne azon gazdagodjon meg, hogy mást tönkretesz. Ezért mint magyar választópolgár megdöbbent azon, hogy az Európai Unió vezetői ajnározzák Soros Györgyöt” – mondta Orbán Viktor.

 

(…)

 

Van egy nagy hálózat, ami milliárdokat költ el csak Magyarországon, sok ezer embert foglalkoztat, és az a célja, hogy beszállítsa a migránsokat Európába. Azon dolgoznak, hogy lebontsák a kerítést, Magyarországot nemzetközi fórumokon befeketítsék – jegyezte meg a miniszterelnök. Magyarország egy olyan ország, mely nem akar bevándorlókat látni Európában, de még inkább Magyarországon”– tette egyértelművé Orbán.

 

 

(…)

 

Kossuth Rádió – 180 perc, Orbán Viktor: Ha megtámadják Magyarországot, a miniszterelnöknek oda kell mennie

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!