A magyar-holland női meccs szakmai analízist nem igazán igényel, cakk-pakk jobbak voltunk és kész! Vagyis nem mi, hanem a játékosok és a stáb, azaz a csapat. De a magyar szurkoló (az elnök is) már csak ilyen, csapattagnak érzi magát: tehát nyertünk! Ugyanakkor az jut eszembe, amikor Athénban az olimpiai faluban a tornateremben néztük, ahogy görög lányok győznek és bejutnak az elődöntőbe, majd nagyot ünnepelnek a szurkolókkal. Erre Benedek Tibi azt mondta:

 

most vesztették el az elődöntőt. Tehát meg kell emészteni az örömöt is, le kell gyorsan zárni a történteket és célkeresztbe helyezni a következő feladatot.

 

Viszont amit csütörtökön a szurkolók produkáltak, az egy külön fejezetet megér. Köszönet az „ultráknak”, akik – mint a lányok a vízben -, végig kézben tartották az irányítást, mindig a leginkább odaillő rigmusokkal irányították a kevésbé járatos közönséget.Sőt, a meccs végén még az „álljatok fel” kéréssel tornaórát is tartottak mindenkinek, nagymamát, férfi válogatottat, minisztert is beleértve.

 

 hirdetes_810x300  

Ha van aki ezt a hangulatot szeretné még a helyszínen átélni és nincs még jegye az igyekezzen, remélem legalább egyszer mindenkinek sikerül eljönnie.

 

Origo.hu – KEMÉNY-BLOG: A LÁNYOK ÉS AZ ULTRÁK A MINISZTERT IS TORNÁZTATTÁK
kép: MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!