A [Besztercebánya] megyei önkormányzat 4.ciklusa: Nagyon nehéz négy évet zárunk, mivel először történt meg az, hogy három új elemmel kellett számolnunk: először is a SMER 27 embert juttatott a 49 tagú testületbe. Ez testvérek között is 55%.

 

A többséget megszerző, de elnökét elvesztő frakció olyan, szerintem lélektanilag is nehezen megemészthető helyzetbe hozta magát, ami minden cselekedetükre rányomja bélyegét. Másodszor rengeteg volt a független képviselő, ami megnehezítette az egyeztetést, hiszen nem lehet egyeztetni 17 különálló emberrel egyenként, ez azt hiszem világosan látható.

 

Harmadszor volt egy olyan elnökünk, aki a megyei fejlesztési elképzeléseit nem egyeztette a képviselőkkel, vagy mondhatjuk inkább úgy, hogy elképzeléseit nem igazán ismertük meg négy év alatt. Vegyünk akkor ehhez még egy negyedik momentumot: pár szavazat hiányzott ahhoz, Szvorák Zsuzsanna vagy György Péter bejusson, akik pedig az előző ciklusokban már bizonyították rátermettségüket. Az egész régió látta kárát ennek.

 

 hirdetes_810x300  

Megtapasztaltuk tehát azt, ami nem jó… Most van lehetőség ezen változtatni! Ha elmegyünk szavazni!

 

Facebook.com/Csúsz Péter

Nyitókép:

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!