Pénteken megtudtuk, hogy a megyei választásokat a Smer nyerte meg. Robert Fico kiválasztotta a megfelelő módszert, a hozzá illő metodikát, megbeszélte Peter Kaźimírral , hogyan lehet grafikonokkal szemléltetni, majd bejelentette a világnak, hogy megnyerte a választásokat és minden a legnagyobb rendben.

 

Csak az igazán rosszindulatú emberek gondolhatják azt, hogy négy napon keresztül bujkált az újságírók elől, mert nem tudta ezt a kiégést megmagyarázni. A valóság az, hogy Robert Fico figyelt. Igen, megfigyelte, hogy a szerkesztőségek pártközpontokká alakulnak, hogyan próbálják alelnökei esetlenül, de őszintén megmagyarázni az eredményeket és a Smer felsővezetése tanácstalanul találkozik és elemezni szeretne …

(…)

Sokat segített a jobboldalnak az öt megyeelnök megszerzésében az, hogy összefogott, amire az állítólag stabil, valójában szétesett koalíció nem volt képes, nem tudott megegyezni közös jelöltekben. Még az értelmetlen kétfordulós választás eltörlése sem segített.

 

 hirdetes_810x300  

A jobboldal világos üzenetet küldött – jobb megoldásokkal rendelkezik, együtt tud dolgozni és hiteles emberei vannak. Ez a választók értékelték a voksoláson. Most már mi is tudjuk, hogy van értelme folytatni az intenzív felkészülést a felelősség átvételére Szlovákiában.

 

Legkésőbb 2020 februárjában meglátjuk, hogy feltételezéseink teljesülnek-e, igyekezetünk pedig megmutatkozik-e választási győzelem formájában. Addig is, kérem, ne veszítsék el a reményt, mert jó úton járunk.

 

 

Hospodárske Noviny: Richard Sulík: And the winner is… Mr. Fiko
fotó: Marek Kmeť

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!