George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonos a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt Erik van der Meer menesztéséről és Marco Rossiról is.

 

(…)

 

Van der Meer nem keresett többet, mint Marco Rossi. Az ötezer euró mágikus határ, ennél többet nem fizetnénk a legjobb játékosunknak sem. Nincs különbség magyar és külföldi edző között. Egy bizonyos összeget felajánlunk, van aki elfogadja, van aki nem. Nem az útlevél alapján döntünk. Biztosan van három-négy magyar szakember, aki alkalmas lenne Honvéd-trénernek.

 

 hirdetes_810x300  

(…)


„Kizártnak tartom, hogy Marco Rossi visszatérjen Kispestre. Rossi jó munkát végzett, jó véleményem van róla. A több pénz miatti távozása, illetve ahogyan elment számomra nem volt gusztusos. Februárban – amikor még nem voltunk bajnokok – hosszabbítani akartunk vele. Marco megsértődött, több pénzt szeretett volna. Egy hónap múlva ismét megkerestük egy hosszabbítási ajánlattal, de ő teljesen elzárkózott. Május elején még egyszer jeleztük neki, szeretnénk, ha maradna, de nem volt hajlandó változtatni álláspontján. Aztán elment egy szlovák faluba edzőnek, csak a pénz miatt. Nem is Dunaszerdahelyen lakik, hanem Pozsonyban. Ha Dunaszerdahely izgalmas hely lenne, ott élne” 
– tette hozzá a kispestiek első embere.

 

Nemzetisport.huHonvéd: Kizártnak tartom, hogy Rossi visszatérjen – Hemingway

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!