(…) Mit jelent önöknek Róbert Mazáň leigazolása a Celta Vigo-hoz?

 

“Ez a munkánk és a klub minőségének pozitív visszaigazolása számunkra. Természetesen a játékos képzésének a befejezését is jelenti a részünkről, ami saját lelkiismeretes munkájával és elkötelezettségével karöltve a szlovák ligából egyenesen Spanyolországba juttatta. Ez Samo Slovák vagy Peter Dubovský ideje óta nem történt meg.”

 

Hogy megérte, az az MŠK Zsolna munkájának minőségét is tükrözi?

 

 hirdetes_810x300  

“Úgy érzem, hogy ez valamilyen útnak a visszaigazolása. A klub olyan színvonalon működik, hogy képes felépíteni a játékost, aki nem csak az utánpótlás válogatott fontos része lehet, hanem a klub fel tudja készíteni egy nagyszabású nemzetközi váltásra is. Ez  (a spanyol – a szerk. megj.) az gyik legjobb liga a világon.”

 

Ez egy elég személyes dolog is önnek, hiszen Robert Mazáň Stanislav Lobotkával is találkozik a Celtában, mindkettejüket ön edzette. Ez biztosan nagy személyes siker az ön számára.

 

Igen. Kicsit érzékenyebben éltük meg, mivel ott van Stanko és odamegy Robo is. Ez a munkabírásának a megtérülése is, hiszen egy nagyon súlyos sérülés után gyorsan vissza tudott térni. Gyorsan vissza tudott rázódni és nagyot teljesített a szlovák U21-ben is…

 

(…) Tökéletes ösztönzőerő mindez a többiek számára, hogy lássák, minden lehetséges. Még egy alulértékelt szlovák liga játékosának is, akinek nem volt olyan nagy hite, amikor hozzánk érkezett. De mi hittünk benne, a klubban és a csapatban. Ez az egész csapat és a klub jutalma.

 

Sport.sk, Ďalší Slovák bude čeliť najväčším hviezdam, Adrián Guľa: Mám z toho zimomriavky!

Nyitókép: Sport.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!