(…) Fico rendszerét le kell dönteni

 

A probléma ott van, hogy a szlovák kormány (hazai és olasz) maffia elleni harca szörnyű képet mutat. Mert nem teljesen világos, hogy az állami szervek melyik oldalon állnak, és milyen mértékben van szabad kezük a bűnszervezetek elleni harcban.

 

Az egyik oldalon olyan emberek fogják Kaliňák és Fico torkát, mint Kočner, vagy Bašternák (aki még mindig Fico otthoni gazdája). Másrészt itt van nekünk a vadala-féle csoport és kapcsolataik az olasz maffiára, mely befolyása alatt tartotta a Smer regionális vezetőit Eperjesen, az Állambiztonsági Tanács titkárát és a miniszterelnök személyi titkárát.

 

 hirdetes_400x285  

Szlováki Málta után a második EU tagállam, ahol a szervezett bűnözés újságírót mert gyilkolni.

 

Szomorú és szörnyű, hogy ebben a harcban csak a külföldi sajtó, az Unió és a közvélemény lehet az itteni újságírók elkötelezett szövetségese…

 

Nem pedig a szlovák kormány, mely átadta az országot a szervezett bűnözésnek, amely a fiatal oknyomozó kérdéseire vérrel és vassal válaszolt.

 

Ennek a „rendszernek“ meg kell változnia. Lehet, hogy nem ma, lehet, hogy nem holnap, de mindenképp elemi erővel.

 

Messzire mentek, túl messzire.

 

Fico és Kaliňák rendszere, melyet létrehoztak vagy eltűrtek, túlnőtt a fejükön. Már nem tudják ellenőrizni sem ők, sem a másik oldal.

 

Ha valamit üzenni kell nekik, akkor csak egyetlen szót. ELÉG VOLT.

 

Aktuality.skDag Daniš: Mafia pohrozila vojnou médiá. Bude ju mať

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!