Marco Rossi (DAC): „Azt tudom mondani, amit kollégám is: a kiállításig a gyors gólunk ellenére teljesen nyitott volt a meccs. Az elején betaláltunk, volt még két-három lehetőségünk, de nem lehettünk nyugodtak, mert a Rózsahegy taktikailag a bajnokság egyik legjobban felkészített csapata. Záhumenskýt és Davist együtt játszattam, hogy kikapcsoljuk a játékból a vendégek egyik legjobbját, Danielt.

 

Mindent összevetve nagyon jó játékot láthattunk az ellenfelünktől az első játékrészben, de a kiállítás valóban megpecsételte a találkozó sorsát. Emberelőnyben vártunk a megfelelő lehetőségre. Az, hogy tavasszal még nem kaptunk gólt, nem a véletlen műve. Labdavesztés esetén mindegyik játékosom tudja, mi a dolga a pályán. Mi nem catenacciót játszunk, a fociban pedig nem lehet a szerencsére hagyatkozni.

 

Ljubičić hiányzása miatt kicsit tartottam tőle, hogy fogjuk megoldani a feladatot, mert Kalmár és Herc támadóbb szellemben játszik, mint Marin, akinek nagyon fontos szerepe van a csapatban. Akárcsak Pambounak. Szerencsére mindenki jól tette a dolgát a pályán.”

 

 hirdetes_810x300  

fcdac.sk – Marco Rossi edzői értékelése a DAC-Rózsahegy találkozó után

Nyitókép: körkép.sk/kzs

 

Jó játék, remek hangulat, meggyőző eredmény: DAC-Rózsahegy 3:0

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!