Megbukott a maffiakormány! Mostantól semmilyen legitimitása sincs a kormánynak. Vége a Smer, az SNS és a Híd koalíciójának. Az egyedüli megoldás az előrehozott parlamenti választás.

 

A Hídnak két hétbe telt, mire meghallotta azt, amit a tömegek az utcán követelnek. Szégyenszemre a szlovák Híd-tagoknak köszönhetően bukott meg a maffiakormány, ha a magyarokon múlik, akkor Fico a helyén marad, a belügyet pedig egy Kaliňák-báb vette volna át! 

 

A következő választás arról fog szólni, hogy milyen Szlovákiát akarunk. Egy élhető Szlovákiát, vagy olyan országot, amely az oligarchák és maffiózók homokozója?

 

 hirdetes_810x300  

A következő választás arról is fog szólni, hogy visszaállítsuk a felvidéki magyar politika becsületét. A magyar pártok 25 éven át a jó oldalon álltak, 2016-ban viszont a maffiának és Hedvig elüldözőinek nyújtottak kezet. A szlovákok jogállamot akarnak, a magyarok csatornákat – mondta ma egy őszinte pillanatában a Híd egyik szlovák alapítója a magyar hidasokról.

 

Ha legközelebb nem fogunk össze és nem szavazunk a jó oldalra, nem csak a maffiakormányt alkotó hidasokról, az egész magyarságról olyan kép alakulhat ki, hogy harminc ezüstért, egy tál lencséért bárkinek eladjuk magunk…

 

…én ezért szégyelleném magam… és Ti is, tudom…

 

Készüljünk, hogy jól dönthessünk!

 

Menyhárt József: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!