Aurél
  • HUF: 419.32
  • USD: 1.00
  • 9 °C
  • 22 °C

Hirdetés (X)

Szemle

Monika Tódová: Állítsatok normális belügyminiszter-jelöltet, vagy szavazzátok meg az előrehozott választásokat

Úgy látom, hogy a Smerben még mindig nem értették meg teljesen, mi történt az országban Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolása óta.

 

Ez a társadalom már egyszerűen többet érdemel annál, mint hogy olyan belügyminisztere legyen, aki éjjeli bárt üzemeltet és imádja a motorokat. Ilyen miniszterünk már volt.

 

A fénykép, melyen a következő belügyminiszter-várományos látható, Robert Kaliňák 40. születésnapi ünnepségén készült 2011-ben és a Plus 1 deň napilap tette közzé.

 

„Senki nem rúgott be különösebben, el sem aludt, össze sem verekedett,“ mondta Kaliňák. „A fiúk egy felújított, működőképes, 1971-es čezetet ajándékoztak nekem,“ tette hozzá. Erik Tomáš pártszóvivő állítólag szintén eredeti ajándékkal lepte meg a képviselőt.“Egy korabeli Pravdát ajándékozott nekem, mely a születésem napján jelent meg,“ jegyezte meg mosolyogva Kaliňák.

 

Remek, és most végre álljatok elő egy normális belügyminiszter-jelölttel, vagy szavazzátok meg az előrehozott választásokat.

 

Monika Tódová: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Király Zsolt

Király Zsolt, 42 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket