Hírré váltunk. Nem önszántunkból. Együtt emlegettek bennünket a mostani tudásunk szerint megszűnésre ítélt Magyar Nemzettel és Lánchíd Rádióval, megjegyezve, hogy a Heti Válasz sorsa a befektetői érdeklődésen múlik. Ami öröm az ürömben. (Bár nagyon szorítunk a Magyar Nemzet, az egyik legpatinásabb napilap túléléséért is!) Ezért most társat keresünk.

 

Az újság kiadója és szerkesztősége bizakodva várja a folytatást, hiszen a Heti Válasz úgy is a hetilappiac második legerősebb tényezője tudott maradni, hogy az Orbán–Simicska-háború érzékenyen érintette vásárlói közönségét.

 

Érzékenyen, de cseppet sem drámaian, bár minden olvasó elvesztése fájdalmas tény.

 

 hirdetes_400x285  

Szerkesztőségünk még a régi metódus szerint készíti a legfrissebb, csütörtökön megjelenő lapszámot. Ami annyit jelent, hogy a másfél éve tartó kormányzati vesztegzár miatt csak azokkal a szereplőkkel tudtunk interjút készíteni, akik kívül állnak a kommunikációs központ hatókörén, és nem érvényes rájuk a tiltás. Nagyon bízunk benne, hogy ez az abszurd világ megszűnik. Hogy a választási győzelmet aratott Fidesz visszatér a normalitáshoz, és a kormány minden szereplője józan belátása és az információ tartalma szerint dönthet majd arról, hogy mely sajtótermékek közönségéhez érdeke szólni, és melyekhez nem.

 

Nagyot lépnénk előre.

 

Mi a jövőben is együttműködésre törekszünk a közélet minden tényezőjével. Nyitott, érdeklődő és az aktualitásokra összpontosító médium kívánunk lenni. Olyan, amely fémjelzi a polgári Magyarországot.

 

 

(…)

 

 


Borókai Gábor

főszerkesztő-lapigazgató

 

Heti Válasz: Közlemény

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!