Emőke
  • HUF: 316.81
  • USD: 1.13
  • 7 °C
  • 22 °C
Szemle

Marco Rossi: Ma is szívvel és szervezetten játszottunk, a győzelmünk megérdemelt.

„A Zsolnával minden alkalommal gyors, attraktív meccset játszunk, most sem volt ez másképp. Jól ismerjük őket, tudjuk, hogy nem adják fel akkor sem, ha gólokkal vezetünk ellenük. Emlékezzünk csak a tavaly augusztusi párharcra, amikor 3:0-s hátrányból jöttek vissza a meccsbe.

 

Ne feledjük, hogy az aktuális bajnokkal játszottunk, aki nem a véletlennek köszönheti a tavalyi elsőséget. Fekszik nekünk a Zsolna játéka, sokkal eredményesebben tudunk ellenük játszani, mint például a Sároseperjes ellen, akiknek még csak gólt sem rúgtunk. Ma is szívvel és szervezetten játszottunk, a győzelmünk megérdemelt. Szép, de korántsem egyszerű összecsapáson vagyunk túl, melyet végül a harmadik gól döntött el.

 

Természetesen jól esik a szurkolók elismerése, de az érdem elsősorban a játékosoké, nem az enyém. Ugyanúgy köszönet illeti ismét a szurkolóinkat, akikkel a hátunk mögött mindig úgy érezzük, mintha tizenketten lennénk a pályán.”

 

fcdac.skEdzői értékelés

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Király Zsolt

Király Zsolt, 40 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket

Megosztás