Szemle

Felvidéki Harcosok: Az a DAC, mely a Nélküledet játssza, eltávolíttatta a magyar zászlót

Szégyen! Gyalázat!

 

25 évet vártunk, hogy újra Európában szerepeljünk. 10 évet vártunk, hogy újra magyar zászló legyen a stadionba, a szlovák törvények szerint ugyanis ez tilos. A tegnapi meccs előtti héten már ment a találgatás a klub részéről, hogy engedik vagy sem a magyar zászlókat a lelátón. Volt, hogy megengedték aztán mégsem, előfordult, hogy az UEFA delegátra beszélték ki magukat.

 

A dolog mindenesetre szégyenletes, mert az UEFA semmilyen módon nem tiltja más állam zászlóinak a használatát. De ami még ennél is nagyobb szegyen, sőt gyalázat, hogy a felvidéki harcosok nemzeti színű zászlóját a mérkőzés kezdetekor eltávolították a játéktér előtti hálóról. Történt mindez Dunaszerdahelyen, ahol az egész stadionnak piros, fehér, zöldben kellett volna úsznia, méghozzá a klub együttműködésével, ahogy ez Barcelonában is van.

 

Az a klub távolíttatta el a magyar zászlót, aki a Nélküledet játssza minden meccs előtt, az a klub akinek a szlogenje úgy hangzik, hogy több mint egy klub. A tegnapi gyalázatos cselekedet után ezen erősen el kellene gondolkozni!

 

u.i. Neked meg gratulálunk! Te egy igazi szakember vagy. Mi is szeretnénk annyi tudással rendelkezni, mint te. Szeretnénk a biztonság és a szurkolók terén olyan magaslatokba jutni, mint te. Korábban már írtuk, hogy a kis férfiasságod miatt lehetsz teli ennyi komplexussal, de, hogy ennyire lesüllyedsz, azzal megleptél mindenkit. Leveteted a magyar nemzet zászlóját, azét a nemzetét ahova te is tartozol.

 

Bár előttünk mondta valaki, hogy a szar elválik a víztől és te most nagyon büdös vagy! Kívánunk neked további szakmai sikereket, de a tegnapi döntésedért köpjél fel és állj alá!!!

 

Felvidéki Harcosok: Facebook

További ajánlott írások:

DAC – Tbiliszi után: Grúziában kell majd kiharcolnunk a továbbjutást

 

Európa, itt vagyunk! DAC-Dinamo Tbiliszi 1:1 – élőben a Körképen

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Ultra
2018. Júl. 13. 16:15

A magyar állami pénzből stadiont építő, a Most-Híd és az MKP-t újra összegyúrni igyekvő Világi Oszkár oligarcha-klubtulajdonos mit szól ehhez?

  Ponyva
  2018. Júl. 13. 17:48

  Megkérdezhetem kire vonatkozik az u.i?

   Kemeny magba jaro szurkolo
   2018. Júl. 16. 00:44

   Herdics Zoltánnak, a klub biztonsági managerének, aki egy szlovák szivű magyar ember.

A DAC egy "szimbólum"
2018. Júl. 15. 21:11

Én is a helyszínen voltam, és azt is láttam, hogy történik valami, de nem tudtam mi és miért... Most már tudom. Én kérek elnézést a Felvidéki Harcosoktól az incidensért! Ez a szurkolói csoport akkor is ott állt a csapat mellett, amikor nem ment a szekér és a DAC név nem volt ekkora "divat" mint manapság! Ez bizony szégyen a javából! Ráadásul úgy, hogy nemzetközi sportesemény lévén semmi szükség nem volt rá, hogy "idegen" ország zászlaját leszedessék!!! Ez a megfelelési kényszer, az igazi Stockholm szindróma a javából, mert nehogy véletlenül páran az STV-t nézve megszóljanak minket, hogy provokálódunk, inkább 200 %-osan elébe megyünk a dolgoknak! Nem elég, hogy szégyenletes, nevetséges és nonszensz maga a törvény, ami a liga meccsekre vonatkozik, mi azt még akkor is betarjuk ha nem kell, sajátjainkat ütjük-verjük és dobjuk ki a második otthonukból! Bravó! Apropó rajtam is volt egy idegen ország jelképe - egy magyar sál, söt többeken is láttam körülöttem! Engem, öket miért nem vezettek ki? Elvégre a legkorszerübb kamerarendszerrel van ellátva a stadion, könnyü lett volna beazonosítani, nemde?! Szégyen a javából, üdvözlet H. Zoltánnak és mindazoknak akik ezt a döntést meghozták!

Svetový
2018. Júl. 15. 21:38

Szomoru...

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Király Zsolt

Király Zsolt, 42 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Hirdetés (X)

Kövessen minket