Irén, Írisz
  • HUF: 316.46
  • USD: 1.13
  • 7 °C
  • 14 °C
Szemle

Marco Rossi: Győznünk kell a visszavágón

„A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón azt hangsúlyoztam, hogy a legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt. Sajnos a 15. percben már vezetést szereztek a vendégek, az utolsó pillanatokban pedig akár a győzelem is az övék lehetett volna, de ilyen a foci. Šimčákot taktikai megfontolásból cseréltem le a szünetben, Kalmár pályára küldésével pedig a 3-4-1-2-es felállásról átálltunk a 4-3-3-as hadrendre, de ez sem hozott gólt.

 

Nem haragszom a játékosaimra, mindent megtettek, ami erejükből tellett. Tovább kell dolgoznunk a héten, hogy győzni tudjuk a visszavágón. Nem láttam még a mai meccs statisztikáit, de biztos vagyok benne, hogy a játék minden elemében jobbak voltunk ellenfelünknél, 7-8 gólhelyzetet is kialakítottunk. Az elmúlt bajnoki szezonban is sokszor voltunk eredményesek idegenben, ebben bízunk a jövő héten is.

 

Több szerencsére is szükségünk lesz a tbiliszi visszavágón. Akárcsak a szurkolóink, én sem vagyok boldog ma este, mert egyértelműen győzelemmel szerettem volna búcsúzni a MOL Arénától.”

 

fcdac.skMarco Rossi mérkőzés utáni nyilatkozata

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Király Zsolt

Király Zsolt, 40 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket

Megosztás