Tegnap leírtam, amit leírtam, ami az első reakcióm volt a szombati meccs első 30 percében történtekre… DE, mivel sok embernek nem volt tudomása róla (nekem sem), hogy pontosan mivel is „bántotta meg“ az YBS-eseket a papírcetlin szereplő 4 ember, nemtetszésemet nyilvánítottam ki én is és sokan morgolódtak a lelátókon is…

 

DE, miután utánanéztem a hozzászólásoknak és pár dolog kiderült… plusz a szenyicai meccsen saját szememmel láttam, hogyan támadnak le, fenyegetnek embereket az YBS-esek…

 

Korrigálom a hozzászólásomat! Az én véleményem: SENKI!!!!! nem helyezheti magát mások fölé! Erőszakkal, fenyegetéssel, leszégyenítéssel NEM lehet kierőszakolni a szurkolást!

 

 hirdetes_810x300  

Kell az YBS, a vezérszurkolók, a dobosok! De mindennek van határa! Ha állandó marakodás lesz, az embernek elmegy a kedve meccsre járni, vagy szurkolni! Én személy szerint minden meccset végigdrukkolok, végigugrálok.

 

Szombaton, megfordult a fejemben, hogy többet nem jövök meccsre… DE a DAC nekem mindennél többet ér! Én továbbra is maradok olyan, amilyen vagyok! Ezúton nyilvánosan bocsánatot kérek attól a négy embertől, akit céltáblának használtak. ELNÉZÉST FIÚK, Molnár Dani és többiek, ?? hogy azt írtam, hogy szégyelljétek magatokat, hogy csak kritizálni tudtok! A legtöbb esetben igazatok volt/van!

 

Például: a vezérszurkolók ne megalázóan, fennhangon beszéljenek az emberekkel, és még sorolhatnám. Ha kritikát vagy tanácsot kapnak, azt el kell tudni viselni, meg kéne tudni beszélni! Marakodás helyett inkább fogjunk össze – jobb lesz a hangulat a lelátókon és több embernek lesz kedve bekapcsolódni a szurkolásba! HAJRÁ DAC! HAJRÁ MAGYAROK! ????

 

Szívünk sárga-kék Facebook-csoport: Mészáros Évi hozzászólása

Nyitókép: Mészáros Évi fb-oldala

Háttér:

 

A DAC mindenkié

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!