1. A SME-ben megjelent mai kommentárodban megpróbálod a számba bemagyarázni, hogy örülök annak, hogy Merkel távozik. EZ NEM IGAZ. Azt állítom csak, hogy megtörtént, amire minden épeszű ember számított – aki ellenőrzés nélkül beenged az országba egymillió migránst idegen kultúrából, ráadásul a német alkotmány megsértésével (Grundgesetz Art. 16a ods. 2), az előbb vagy utóbb belebukik. Ezt írtam meg már három éve, és most bekövetkezett. Se több, se kevesebb.

 

Te viszont, amikor azt írod, hogy „ha arról van szó, hogy jó döntés volt-e Németország területére egy millió menekültet beengedni, az erről szóló döntését értékelni kell, nem pedig kritizálni,” ezzel csak azt bizonyítod, hogy fogalmad sincs arról, hogy 2018-ban milyen az élet Németországban.

2. Továbbá megpróbálod belemagyarázni, hogy „Richard Sulík számára nyilvánvalóan a szélsőjobb AfD áll a legközelebb a német politikai pártok közül. Ez az a párt, melynek elnöke, Alexander Gauland kijelentette, hogy „a náci korszak csak madárszar a büszke németek ezeréves történelmében…“

 

AMI NEM IGAZ. Többször elmondtam, hogy az AfD számomra egyes emberek miatt vállalhatatlan, és visszautasítottam azt is, hogy elmenjek a választási gyűlésükre, ahová meghívtak.

 hirdetes_810x300  

3. Görögország megmentése elsősorban a Görögországnak hitelező német bankok megmentése volt, a görögöket pedig 10 éves gazdasági visszaesésbe taszította.

 

A görögök időközben áldozatokká váltak, óriási adósság van a nyakukban, amit soha nem fizetnek vissza. És igen, egy szép napon majd ugyanott lesznek, ahol voltak a válság előtt, és majd elmondhatják, hogy Merkel, te és más Geopolitikusok segítségének köszönhetően elvesztegettek két évtizedet.

 

Apropó, próbáld meg kikeresni a neten, hogy mi mindent ígértél a választóknak 2010-ben, és hogy hogy fordítottatok mindennek végül teljesen hátat.

 

Richard Sulík: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!