Nyitókép: mlsz.hu

 

Taktikailag sikerült meglepnünk a finneket, az első félidei agresszív játékunkkal és támadó futballunkkal nyomást helyeztünk az ellenfélre. Ellenfelünknek is voltak lehetőségei, de Gulácsi Péter védéseinek köszönhetően nem lett gól a helyzeteikből. Végül megérdemelten szereztünk vezetést, és megérdemelten nyertük meg a találkozót.

 

A második félidőben sajnos voltak kényszerű cseréink, ez meghatározta a továbbiakban a meccs képét, ennek ellenére nem forgott veszélyben a győzelmünk. Gratulálok a játékosaimnak a mai teljesítményükért.

 

(…)

 hirdetes_810x300  

 

Az elmúlt két év eredményei után az utóbbi időszakban mutatott játékunk bizakodásra ad okot, de ez nem jelenti azt, hogy el kellene szállnunk magunktól, továbbra is fontos a szerénység. Az eddigi mérkőzéseinkre 33 mezőnyjátékost és négy kapust hívtam meg a keretbe, a válogatás során továbbra is a forma és a fizikális állapot az elsődleges szempont.

 

Bár az összetartások során kevés idő állt rendelkezésünkre, taktikailag sokat fejlődött a válogatott, úgy gondolom, az előző öt meccsből négy esetben ezt látható volt a pályán. Ugyanez igaz a védekezésünkre is, a tallinni meccset leszámítva mérkőzésről mérkőzésre javultunk ebben a játékelemben.

 

mlsz.hu – Marco Rossi: Sikerült meglepnünk a finneket

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!