Nyitókép: David Ištok/Aktuality.sk

 

Andrej Danko, Robert Fico és Bugár Béla a mérgezők koalíciójává alakította a kormányt.

 

Találkozik a Plagiátor, a Karakter és a Konspirátor, majd kormánykoalíciót alapítanak. Ez nem vicc, ez tény.

 

 hirdetes_810x300  

(…) Kiderült, hogy Danko egy plagiátor. A kisdoktori értekezését más munkákból másolta összes. Vagy valaki más írta meg Danko munkáját, s időközben kiderült, hogy az illető innen-onnan másolta össze.

 

Így vagy úgy, ez egy nagy probléma. Hasonló eset miatt a múltban Csehországban két miniszter is lemondott. Felelősséget vállaltak és távoztak. Csakhogy a mi „Plagiátorunk“ védekezik.

 

Hazardíroznak az országgal

 

Itt vannak a koalíciós partnerei is, akik felszólalhatnának. Csakhogy a „Karakter“ becenévre hallgató Bugár Béla ismét megtartotta a kormányt azzal, hogy már megint az újságírók azok, akik nem értik a pártja kijelentéseit.

 

Nos, Robert Fico – akit sokan már csak „Konspirátornak“ neveznek – szintén kiáll az SNS vezére mellett, mert tudja, hogy 2020-ig muszáj kormányon maradniuk.

 

A Konspirátor, a Karakter és a Plagiátor számára annyira fontos ennek a kormánynak a létezése, hogy képesek megbocsájtani és elnézni a szemmel látható ügyeket és ballépéseket is.

 

(…)

 

Minden egy kicsit másképpen van

 

A saját ügyeikért mindhárman a médiát hibáztatják. Mintha mi, újságírók alkalmaznánk a maffiák szeretőit, mintha mi hamisítanánk kisdoktori értekezéseket, mintha mi csókolgatnánk kitüntetéseket, mintha mi konspirálnánk Sorosról…

 

Mintha mi lennénk azok, akik az utolsó pillanatban megfutamodnak csak azért, hogy tovább kormányozhassanak, mintha mi laknánk egy adócsaló lakásában, akinek az a Kočner volt a barátja, aki olyan oligarchákkal barátkozik,  akik a szervezett bűnözés és a korrupció kezébe adták az országot…

 

Uraim, ez az egész egy kicsit másképpen van.

 

Aktuality.skKomentár Petra Bárdyho: Plagiátor, Konšpirátor a Charakter – koalícia toxických

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!