(…) Mint arról tegnap is írtunk, valódi mondanivaló híján az ellenzéki politikusok a botránypolitizálástól várják a sikert. Az MTVA székházában színészkedő Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes és többi balliberális politikus célja a figyelemfelkeltés, amihez már komédiába illő eszközöket is bevetnek. A saját pártjából is kiutált Hadházy igazi politikai bohócként a földön fetrengett és provokálta a biztonsági őröket.

 

Mivel már vasárnap sem sikerült az ellenzéki politikusoknak a várt tömeget az utcára hívni, egyéb eszközökkel, botránypolitizálással igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. Ebben a láthatósági versenyben a Gyurcsány Ferenc mellett Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett és Hadházy Ákos áll az élen, de a szocialista politikusok közül mások is igyekeznek felkerülni a képzeletbeli ranglistára, sőt több jobbikos politikus is csatlakozott hozzájuk.

 

Az MTVA székházában Hadházy Ákos tudatosan provokálta a biztonsági őröket, hogy annak hatására ki kelljen küldeni az épületből. A saját pártjából is kiutált politikus igazi politikai bohócként a földön fetrengett, korlátokon mászott és lökdösődött az őrökkel.

 

 hirdetes_400x285  

Bangóné Borbély Ildikó esete szintén jól példázza, hogy a botránykeltő ellenzéki politikusok célja csupán a figyelemfelkeltés. Egy felvétele az hallatszik, hogy az MSZP-s képviselő azt mondja őt kamerázó másik Bősz Anettetnek, hogy »k*va erős kép lenne«, ha együtt lehasalnának tarkóra tett kézzel.

 

A tegnap esti események ugyanakkor azt mutatják, hogy ezekkel az akciókkal csupán saját magukat járatták le ezek a politikusok, így elmaradt a várt hatás, nem tudtak tömegeket az utcára hívni, az MTVA előtti tiltakozáson csupán a már jól ismert erőszakos balliberális keménymag vett részt. (…)

 

figyelo.hu – Deák Dániel: Kifulladóban az ellenzéki tiltakozások

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!