Érkezett a parlamentbe egy petíció, amely a Szlovák Köztársaság Biztonsági Stratégiai Dokumentumának elfogadására szólít fel (a dokumentum fenyegetésként jelöli meg Oroszországot – a szerk. megj.). Aláírta talán az összes amerikai ügynök, amelyik Szlovákiában tevékenykedik.

 

Nézzék meg a beszédes listát – azt hiszem, ott vannak egytől egyig. Bútora, Smatana, Zajac, Mesežnikov, Fedor Gál, Duleba, Mesík… És természetesen nem hiányozhat róla Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa sem. És persze a Globsec. És még egy sor amerikai alapítvány, intézmény, egyesület és NGO.

 

(…) Minek van egyáltalán oknyomozó újságírás. Aki tudni akarja, ki szolgálja az USA-t, megtalálja a nevüket az aláírók között. (…)

 

 hirdetes_810x300  

Csak megjegyzem: a biztonsági védelmi stratégiai dokumentumot Tomáš Valášek hozta össze, Szlovákia egykori NATO-nagykövete, aki jelenleg a Carnegie Endowment agytrösztnél dolgozik, amit pedig az amerikai kormány és nemzetek feletti szervezetek irányítanak. (…)

 

A dokumentum többször hangsúlyozza, milyen fenyegetést jelent országunkra Oroszország, és mennyire támogat minket a szeretett NATO. És természetesen, vágyunk az ő megerősítésére – főleg a NATO keleti szárnyának megerősítésére. Hát akkor örömmel provokáljuk csak Oroszországot, a nagy testvér parancsára. Készülni a háborúra, fegyverkezni – ez az egyetlen biztonsági garancia. Hát nagyszerű. És az amerikai harcolni is fognak az oroszokkal – az utolsó szlovákig.

 

De mi szívesen feláldozzuk magunkat – a nagy testvér és a szent szövetség nevében. (…)

 

 

facebook/Ľuboš Blaha

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!