Nyitókép: Dnes24.sk

 

Már nincs szükség sem látszat fenntartására, sem a párt megtisztulásáról szóló nagy szavakra. Az elveszett fiú, Andrej Danko teljes mértékben visszatért a Slota-féle hagyományokhoz.

 

Az értelmetlen szóbeli megnyilvánulások, a kitüntetések és a politikai titulus csak egy takaró volt, ami alatt a Szlovák Nemzeti Párt csak tovább rohadt.

 

 hirdetes_810x300  

Az igaz, hogy a nemzetiek új elnöke már nem vizel ki az erkélyről, a beszéde pedig nem a túlzott a szeszfogyasztás miatt elviselhetetlen. De mindezek ellenére Danko infúziója az SNS valódi DNS-ét sosem változtatta meg.

 

Danko a koalíciós Smertől viszonylag hamar megtanulta, hogyha megnyeri a választásokat, akkor mindent szabad. Akkor mégis miért kellene a politikai karrierjének véget érnie egy plágiumbotrány miatt?

 

A tévéből származó azon kijelentése, miszerint neki egy „cigány(lány) nem fog pattogni“ csupán az Andrej Danko arcán lévő make-up maradékát mosta le. Olyan nyelven szólt, amilyet a választója végre megért. Az olyan bonyolult mondatszerkezeteket mellőzve, amelyek még azelőtt legyőzik, hogy a gondolatát kifejtené.

 

Ilyen a valódi Andrej Danko.

 

Ezért is lesz érdekes a Most-Híd elnökének reakciója, mert akkor ki tudjuk majd egészíteni a mozaikot azzal, hogy milyen is a valódi Bugár Béla.

 

Sme.sk, Beata Balogová: Toto je skutočný Danko

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!