Andrej Kiska: Miért hallgat ma Fico és Pellegrini?

2019. aug. 01. 13:59

Nyitókép: Foto N/Tomáš Benedikovič

 

Amikor még államfő voltam, sokan szemrehányást tettek amiatt, hogy azt mondtam, maffiaállamban élünk. Kemény volt, tudom, de tudtam, hogy miről beszélek. Azóta fokozatosan mindenki tudomást szerez erről.

 

A Kočner és Bödör közötti kommunikációt olvasva azt kérdezem Pellegrini kormányfőtől és Ficotól, hogy a kormányzásuk alatt mi másnak lehetne nevezni Szlovákiát, ha nem maffiaállamnak? (…)

 

Kočner és Bödör irányítása alatt tartotta a Gašpar vezette rendőrséget, amit a saját és a Smer érdekében felhasználtak az újságírók, az ügyvédek, az államfő és sok más személy ellen.

 

Kérdem én, hol van ma a kormányfő? Miért nincs sajtótájékoztatója, ahol arról biztosítana bennünket, hogy ilyen dolgok már nem történnek és nem is fognak megismétlődni?

 

Annyi piszkos ügy van, hogy számon se lehet őket tartani.

 

(…)

 

Minden egyes nap, amikor tudomást szerzek a kormánygarnitúra szövetségeseinek újabb bűnözési praktikáiról, meggyőződök arról, hogy mindent meg kell tennünk, ami tőlünk, tőlem és tőletek, drága barátaim kitelik, hogy ezeket a hitványságokat tisztességes és őszinte politikával váltsuk fel.

 

Facebook: Andrej Kiska

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Varga Lajos
2019. aug. 03. 09:48

Nekem is erősen bűzlik ez a "hirtelen" jött "őszinteség"

Szóljon hozzá!

Kövessen minket

Megosztás