Arpád Soltész: A putyini Magyarországot izolálni kell, különben Rozsnyó lesz az új Bucsa - Körkép.sk
Ákos, Bátor
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Arpád Soltész: A putyini Magyarországot izolálni kell, különben Rozsnyó lesz az új Bucsa

2022. ápr. 05. 18:42

Nyitókép: MTI

 

A világ a meggyőző magyar választási eredményeket szemléli a bucsai felvételekkel együtt. Orbán Viktor Volodimir Zelenszkij vereségének tartja a saját győzelmét. Mostanra már teljesen egyértelmű, hogy amennyiben költséghatékony lesz, a magyarok nyugodtan fognak tankolni a nők és a gyerekek vérével, vagy fűteni a csontjaikkal. Bizonyos értelemben ezt is csinálják. Az Európai Unió pénzén csak Orbán kleptokratikus elitje gazdagodik, a választói csak Vlagyimir Putyin energiamorzsáiból élnek. És ez elég ahhoz, hogy a magyar nemzet éppen olyan lelkes szövetségese legyen a fasiszta Oroszországnak, mint amilyen a náci Németországnak volt.

 

(…)

 

A felnőtt magyar választók, független polgárok józan megfontolás után, szabadon és rendkívül meggyőzően egy kleptokratikus elit által autoritatív módon irányított fasiszta állam mellett döntöttek. A döntésüket kötelesek vagyunk tiszteletben tartani.

 hirdetes_810x300  

 

(…) A putyini Magyarország, a háborús bűnöket és népirtást elkövető fasiszta Oroszország nyílt szövetségese nem lehet az Európai Unió és a NATO része. Sem mentális, sem társadalmi, sem politikai szempontból nem illik Nyugtra, inkább Oroszországba. Amennyiben önszántából nem lép ki az EU-ból és a NATO-ból, akkor ki kell tessékelni. Határozottan és nagyon-nagyon gyorsan. Minden elérhető eszközzel elengedhetetlen lesz bebiztosítani azt, hogy a magyar társadalom a nemzetközileg elismert határain belül élje a fasiszta utópiáját.

 

(…)

 

Ha megkérdeznétek Orbán Viktort, hogy mi volt a 20. század legnagyobb geopolitikai katasztrófája, akkor azt mondaná, hogy a Magyar Királyságot szétromboló trianoni szerződés. De ezt meg sem kell kérdezni, hiszen a „trianoni sérelem“ helyrehozása és a „Nagy-Magyarország“ felújítása a magyar fasiszta ideológia Szent Grálja. (…)

 

Magyarország ma nem próbálja meg katonailag meghódítani azokat a területeket, amelyeket mindig is a magáénak tartott, mert a körülmények még nem értek meg rá. Viszont a célok és a módszerek azonosak lesznek Oroszországéval. Ezért is értette meg magát Orbán Putyinnal, és a Kremlnek nyújtott szolgáltatások díjazása teljesen nyilvánvaló. Magyarországnak orosz vazallussá kell válnia azokon a határokon belül, amit Budapest, és nem a nemzetközi közösség tart magáénak.

 

(…)

 

Magyarországot éppen olyan következetesen kell izolálni és elszakítani a nyugati világtól, mint Oroszországot. Amennyiben a saját forrásaiból a saját számlájára fog élni és működni, akkor a katonai terjeszkedés sosem lesz számára megvalósítható. Viszont ha engedünk annak az illúziónak, miszerint a fasizmust kifinomult politikai párbeszédben és demokratikus versengésben le tudjuk győzni, akkor Szlovákia lesz az egyik olyan ország, amely a saját bőrén tapasztalhatja meg a népirtást. Sokkal korábban, mint amit hajlandóak vagyunk beismerni. Rozsnyó és Pozsony lesz az új Bucsa és Mariupol.

 

NovinyPlus.sk, Komentár Arpáda Soltésza: Putinovské Maďarsko musíme izolovať, inak bude ďalšia Buča v Rožňave

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Berlin
2022. ápr. 05. 21:59

Arpád, Arpád... Rég nem olvastam ennél betegebb, aljasabb, hungarofób propagandacikket, noha napi rendszerességgel szemlézem az Új Szótól a Paraméterig terjedő, magyar nyelvű csehszlovakista sajtót. De szóvá tenném, hogy ha lúd, hadd legyen kövér alapon, miért nem került szóba a mai Magyarország kapcsán Auschwitz, vagy Hirosima? Nem vagy elég kemény, Arpád!

  nem szamok
  2022. ápr. 06. 09:31

  Én meg konkrétan hányok a gyurcsányisztántól és az olyan emberektol, mint te is vagy, kérlek alássan! Arpád Šoltés-szemellenzo van rajtad, vedd le-kitárul a világ és meglátod a szélesebb osszefuggéseket!

  Petike
  2022. ápr. 06. 13:25

  nagyon jo cikk gratulálok Arpi telje mértékben igazad van a fidesznyikek orjongenek

Almassy
2022. ápr. 06. 02:57

A Sorosiszták örjöngeni kezdtek a magyarországi választási eredményektől. :)

  Almassy
  2022. ápr. 06. 09:31

  Magyarországnak nem a postoj vagymi diktál. Az orbánfóbiát pedig kúráltatni kell, mert elhomályosítja a látást, mint ahogy a magyar összefogás-mosléknál meg is történt.

  nem szamok
  2022. ápr. 06. 09:35

  És azt nem találod cinikusnak, ahogy az ukránok elnyomták a kárpátaljai magyarokat illetve a tobbi kisebbséget? Mert én téged nagyon is cinikusnak talállak-szeretném javasolni, hogy jelentkezz onkéntesnek az ukrán hadseregbe, hogy kiállj a legyilkolt hozzátartozóikat gyászoló ukránokért! A postoj újságírói meg magasról leszarják a magyarokat-te is leszarod?

  Berlin
  2022. ápr. 06. 12:26

  "sokkolt azaz aljasság ahogy Viksi beszólt a legyilkolt hozzátartozóikat gyászoló ukránokba. Cinikusan, kárörvendve, vigyorogva." Te álmodhattál valami csúnyát, amit megtörtént esetként próbálsz többedszerre itt eladni. Miért nincsenek neked normális álmaid? Mint Al Bundynak, tudod, hogy hatmellű nők etetik előre hántolt szotyival.

Jani
2022. ápr. 06. 07:56

Arpika Arpika ... csak sajnálnitudlak ...

nem szamok
2022. ápr. 06. 11:51

Azt most már tudjuk, hogy te ki vagy, engemet speciel nagyon is érdekel a nemzetem sorsa-komolyan! Természetesen mindenkinek szíve-joga, hogy meglegyen a saját véleménye, legalábbis a cenzúráig.

Andras
2022. ápr. 06. 13:19

A te szüleid ugye nem voltak testvérek?!

Bendegúz Ábrahám
2022. ápr. 06. 13:47

Árpád, Árpád, hogy janicsár lettél az már nem is zavar, ugyanis aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan. De ettől függetlenül keresd fel Hunčík doktort, hogy foglalkozzon veled, mert a tünetek már nagyon súlyosak kezdenek lenni és már lassan az egész társadalomra veszélyt jelentesz.

Dodo
2022. ápr. 07. 13:58

Mivel a jovot senki sem tudja ezert ez az Ersek iras egy gagyi provokacio vitara sem erdemes.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket