László
  • HUF: 400.98
  • USD: 1.06
  • 22 °C
  • 35 °C

Beblavý: Saját tagjainktól és szmpatizánsainktól kölcsönzünk pénzt a választási kampányra

2019. jún. 11. 11:35

Nyitókép: SME

 

Barátaim, ahogy egy amerikai mondás is mondja, a politikához három dolog fontos: pénz, pénz és pénz. A SPOLU párt ma tagjai és szimpatizánsai hozzájárulásából képes finanszírozni saját napi működését. Nem reális azonban, hogy ezzel a modellel nagyobb összeget szedjünk össze a parlamenti választásokhoz.

 

Ezért úgy döntöttünk, hogy 800 ezer eurót, ami a parlamenti választásokra szükséges, kölcsönből fedezzük. Finanszírozási ajánlatunkat már megkapták a SPOLU elnökségének tagjai, a párt tagjai, és az eddigi támogatóink.

 

Ha legalább három százalékos eredményt érünk el a parlamenti választásokon, képesek leszünk visszafizetni az egy évre és 5 százalékos kamatra felvett hitelt. Az állami támogatás ebben az esetben ugyanis 1,5 millió euró.

 

Egyedi modellünknek köszönhetően a SPOLU megtartja függetlenségét és képes lesz ellenállni az aránytalan kötelezettségeinkből adódó nyomásnak. Nem vagyunk és nem is leszünk gazdag párt, de olyan párt vagyunk és maradunk, mely finanszírozásánál is saját tagjaira és szimpatizánsaira támaszkodik. A hitel és a kommersz kamat azt jelenti, hogy a SPOLU a pénzen kívül senkinek nem lesz az adósa.

 

Miroslav Beblavý: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket