Emese, Sarolta
 • HUF: 402.59
 • USD: 1.04
 • 20 °C
 • 30 °C

Berényi József: Az S300-as ajándékkal Szlovákia közelebb került a háborúhoz

2022. ápr. 09. 09:23

 

A szlovák kormány úgy döntött, mégis szállít fegyvereket Ukrajnába, annak ellenére, hogy korábban azt mondták, nincs mit, amit adhatnánk, nincs mit nélkülöznünk.

 

Soha nem fogjuk megtudni, hány ukrán életét sikerült ezzel megmenteni (ha egyáltalán), és mennyire sikerült ezzel meggyengíteni az orosz hadsereget. Azt viszont tudjuk, hogy Szlovákia ezzel közelebb került a közvetlen szomszédságunkban dúló háborús konfliktushoz. Ez viszont – véleményünk szerint – már nem jó hír.

 

Amikor Nagyszelmencre két alkalommal is vittük a SZMPSZ adományát, megtapasztalhattam, félnek, aggódnak a régióban élő emberek. Nem érzik biztonságban magukat. A kormány ezen döntése nem járul hozzá ahhoz, hogy megnyugodjanak.

 

Berényi József: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2022. ápr. 09. 09:56

KIcsi a valoszinusege. hogy az oroszok kepesek lennenek NATO orszagokat megtamadni az mar a vegso dontes lenne az atomhaborurol.

  Petike
  2022. ápr. 09. 11:24

  egyerértek

Petike
2022. ápr. 09. 11:25

egy négyszeresen megbukott politikusnak a véleménye aztán kit érdekel Fico meg fog érte dicsérni Berényikém

Goofy
2022. ápr. 09. 13:17

Igaza van.

Berlin
2022. ápr. 09. 16:28

A szlovák kisgyerek gyufával játszik. Lehet, hogy nem ég le a falu, de a veszély fennáll! Jobb lenne, ha nem tenné kockára mindenünket.

  Petike
  2022. ápr. 09. 21:36

  én azt hiszem hogy Putyin játszik a gyufával mert szembeszállni hatszoros túlerovel amivel a NATO rendelkezik ongyilkosság.Megnyugodhatsz Berlin nem lesz semmi a ruszkik fenyegetéseit már megszoktuk.Amelyik kutya ugat az nem harap.Apropo Berényi megkérem a Nagyszombat megyében tehát a galántai és dunaszerdahelyi választokat hogy erre a politikai hullára Berényire NE szavazzanak mert O egy kimondott megélhetési pplitikus ha esetleg indulna oktoberben a választásokon.

Dodo
2022. ápr. 10. 10:22

Szo nincs szabadsagharcrol csak oldalvaltasrol mert a nyugat sem biztosit semmifele szabadsagot inkabb elkotelezodseget ezert ez a haboru az ukranok haboruja nem a mienk...

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket