Csongor
  • HUF: 359.31
  • USD: 1.20
  • 3 °C
  • 13 °C

Bernd Storck: Ez a meccs segített abban, hogy a jövőben jobbak legyünk

2021. jan. 31. 13:50

„Láthattuk, hogy egy nagyon nehéz hét van a játékosok mögött, két nappal a mérkőzés előtt is még dupla edzést abszolváltak. A Máriatölgyes elleni egy tipikus felkészülési meccs volt, ezért is játszottunk 2×60 percet, nem csak kilencvenet. Azt gondolom, hogy mi irányítottuk a találkozó menetét, de kihagytuk a tizenegyest. Azt követően azonban sikerült betalálnunk és további lehetőségeink is voltak. Látható volt, hogy fáradt volt a gárda, erőnlétileg nem voltunk olyan jó formában, mint múlt héten. Viszont három hét felkészülés után teljesen normális, hogy egy ilyen mélyponthoz ér a csapat.

 

Jó teszt volt számunkra a tegnapi. Jól játszott az ellenfél, sokat futottak és mindent megtettek a győzelemért. Egy balszerencsés Müller-öngóllal egyenlítettek ki 1:1-re, de ezt követően is megvoltak a nagy helyzeteink, hogy eldöntsük a mérkőzés kimenetelét. Az eredmény másodlagos számomra. Az volt a fontos, hogy lehetőséget adjak az új játékosoknak, mint például Isaac Christie-Daviesnek, aki csak pár napja edz velünk és szerintem jó munkát végez. Láthattuk, mit tud és meggyőződésem, hogy a bajnokságban nagy segítségére lesz a csapatnak.

 

(…)

 

Egy nagyon kemény hetet zártunk, általában máshogy néz ki a mérkőzésekre való felkészülés, ám a téli időszakban a saját irányvonalamat kell követnem. Ez a meccs segített abban, hogy a jövőben jobbak legyünk. Jövő héten már inkább a Trencsén elleni taktikai elemeket fogjuk gyakorolni. Szintén fontos feladat az új játékosok csapatba való beillesztése, hogy megtanulják a labdás és a labda nélküli játékot. Azt gondolom, jól fel vagyunk készülve a tavaszi indulásra. A Nagymihály elleni legközelebbi edzőmeccset is természetes borításon abszolváljuk annak ellenére is, hogy minőségi műfűvel rendelkezünk. Minden szintetikus borítás ugyanis már.”

 

dac1904.sk – Edzői értékelés a DAC-Máriatölgyes (2:3) felkészülési mérkőzés után

Megosztás:
Címkék: Bernd Storck DAC Szemle

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket