Ilona
  • HUF: 403.72
  • USD: 1.02
  • 24 °C
  • 36 °C

Bögi Róbert: A DAC-tól az ETO-ig

2022. feb. 03. 12:55

(…)

 

Sok volt az ígéret is, mert évek óta ígértek fűt-fát, de csak valami gazos bokor hajtott ki azon a helyen, az is csupán félig. Biztos vagyok benne, hogy ha a DAC-ot – tegyem hozzá, a szeretett és egyetlen klubcsapatomat – nem veszik meg 2014-ben, most valahol a 3. vagy a 4. liga környékén futkározhatnánk, talán valamelyik környékbeli falu pályáját bérelve.

 

Épült stadion, épült akadémia, más lett a címer és a morál, igyekeztem segíteni a klubot, amivel csak tudtam. Hol a hangommal, hol a kezemmel, olykor a kis aprómmal, amit akkor is odaadtam, ha más visszakérte. Vártam és kivártam, mert bíztam és bizakodtam, hogy tényleg a környékbeli fiatalok kapnak majd lehetőséget. Nyilván nem csak azok, mert focit csinálni ilyen szinten, kizárólag lokálpatriotizmussal nem lehet. Megértettem, hogy a klubot is sújtja a válság, egy szót nem szóltam, mikor a bérletekkel kapcsolatban csak a fele összeg járt vissza.
Ad hoc megoldások születnek, játékosügynökök gazdagodnak, csak mi nem jutunk egyről a kettőre.

 

Most, hogy felröppent ez a győri történet, végképp elbizonytalanodtam. Nem tudom becsapni a szívem. Hosszú idő után nem a DAC falinaptára lóg a falon és az adóm 2%-val sem vagyok hajlandó támogatni egy olyan dolgot, amibe egyesek a cipőjüket törlik, mások a zsebüket tömik és a pirospozsgás arcú, csillogó szemű gyerekeknek az útjukat kiadják, miközben mindenféle jöttment meg jó, mert ingyen van.

 

Bögi Róbert: Facebook
Háttér: ITT

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket