Elza
  • HUF: 364.83
  • USD: 1.13
  • 5 °C
  • 8 °C

Gyimesi György: A miniszterelnök úr útja Dél-Szlovákiába

2021. aug. 11. 14:46

Nyitókép: Facebook/Gyimesi György

 

Érdeklődéssel olvastam Eduard Heger miniszterelnök úr heti programját, melynek során több dél-szlovákiai településre is ellátogat.

 

Úgy gondolom, hogy a magyarok és a szlovákok közös témáiról, nyitott kérdéseiről leginkább a magyar vezetésű települések vezetőivel és a helyi polgárokkal érdemes egyeztetni. Ennek érdekében felajánlottam Heger miniszterelnök úrnak közbenjárásomat és segítségemet.

 

Bízom benne, hogy a közeljövőben mindez létrejöhet, az általa is fontosnak nevezett szlovák-magyar nyitott kérdések megvitatására, illetve közös jövőnk és a szülőföldön való boldogulás érdekében.

 

Facebook: Gyimesi György

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2021. aug. 11. 16:03

Hanyszor kell meg errol csak beszelgetni hiszen megkaptak az utmutatot.Ez megint egy gesztus eredmenyek nelkul.

    Gerembes Karcsi
    2021. aug. 13. 09:41

    Most akkor Gyimesi erőszakkal rángassa a magyarlakta városok e falvakba? Fel ajánlotta közben járását többet nem tud teni! Heger és hasonló meg inkább nyalja azok seget akik magyar elenesek így tovább maradnak ott ahol vannak! És felejtsük már el azt a tényt hogy egyszer jó lesz mert sose lesz az a tótok utalnak minket jobban szeretnék ha az ország csak tót lenne és nem magyorokal de figyeljük meg azt utalnak minket de minden ami magyar kel nekik és használják sőt olykor-olykor meg büszkék is csk nézd a keleti blokkot mai napig használják a Zempléni régiót mint ha Meg Zemplén lenne a megyeszekhely közben meg már 101 éve hogy semmi közük egymáshoz vagy akár a tokaji borvidek azt is ki sajátította maguknak! Különben a Tokaji borvidek már azis 101 éve a Sátoraljaújhelyi határnál ér véget! A lényeg hogy 1989 ben kelet cselekedni nem most ha akkor vissza kapta volna az anya ország a magyar lakta területeket most vígan röhögnénk a tótok ón

Szóljon hozzá!

Kövessen minket