Gyimesi György: Ami a DenníkN vitában nem hangzott el - Körkép.sk
Jusztina
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyimesi György: Ami a DenníkN vitában nem hangzott el

2023. szept. 18. 11:46

A Demokrati párt kétségbeesésének jelképe, Andrea Letanovská a Denník N stúdiójában Forróval és Dzurindával folytatott vitájában egyáltalán nem tagadta azt, amit már régóta ismerünk, vagyis a Demokrati üres politikáját, amely Orbán bírálatára és kétszeresen visszahívott minisztereinek nem létező érdemeire épül, akik mellesleg a pártja tagjai.

 

Letanovská, az év politikai köpönyegforgatója: három év alatt négy! párt színeiben bukkant fel (Za ľudí, Spolu, Modrá koalícia, Demokrati) – itt jegyezzük meg: nem reformpártiak.

 

Nem tekinthetjük ugyanis reformnak 5 szülészet megszüntetését és az újak építésének elbaltázását. Ha pedig Hirman úrra gondolt, az energiaválság megoldásának nagy reformereként említve azt az embert, aki három hétig nyaralt Hawaii-on az extrém magas energiaszámlák kiküldése idején, akkor már értem. Ez valóban nagyon „újszerű” hozzáállás!

 

Letanovská asszony támadására azzal kapcsolatban, hogy állítólag nem védjük Szlovákia érdekeit, elég csak annyit mondani, hogy pont az ő pártjának elnöke, az alkalmatlan Heger mondta ki egy parlamenti vitában, hogy ők reformpárti, Európa-párti és ukránpárti kormány. Szlovákiáról egy szót sem szólt! Pártjának elnökéről van szó, aki a köztévé élő adásában kidülledt szemekkel, gombóccal a torkában szó szerint könyörgött az elnöknőnek, hogy ne hívja őt vissza.

 

Ezt tetőzve többször is elismerte, hogy „káoszválságot” okozott. Minőségbélyegző a további kormányzáshoz..

 

Ha Letanovská asszony a politikai kultúráról beszél, akkor valószínűleg Naď exminiszter kultúrájára gondol, aki majmoknak, összeférhetetlenek és kártevőknek nevezi az embereket.

 

Minderre Letanovskát és kollégáit folyamatosan emlékeztetni kell! Kár az elszalasztott lehetőségért!

 

Gyimesi GyörgyFacebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket