Gyimesi György: Amikor a liberalizmus hisztibe, zsarolásba, fenyegetőzésbe, diktatúrába csap át

2022. okt. 07. 19:37

Nyitókép: Gyimesi György facebook, reprofoto

 

A parlament csütörtökön egy fontos, elvi szintű jogszabályról szavazott. Képviselőtársammal a szivárványos zászlók állami épületekre való kihelyezését tiltottuk volna meg, mert valljuk, hogy ott semmi keresnivalójuk. Egyéni szinten, magánjelleggel mindenki azt gondol az LGBTQ jogokról, amit csak akar. De egy állami szervre rákényszeríteni a szexuális kisebbségek jogainak propagálását, helytelen. Ezt gondolom, és fogom is gondolni.

 

Akkor, amikor a liberálisok elutasítják a felvidéki magyarok kettős állampolgárságának lehetőségét, akkor, amikor a magyar himnusz és a magyar zászlók használata miatt hisztiztek, ugyanezek az emberek hisztiznek akkor is, amikor gátat szabnánk az LGBTQ zászlókkal való visszaéléseknek az állami épületeken.

 

Mi több, nemcsak hisztiznek, hanem zsarolnak, fenyegetőznek a magukat demokratáknak valló politikai vezetők, akik számára az egyéni szabadságjogok csak addig számítanak, amíg az nekik megfelel. Az újkori liberális korkép a véleménykülönbségek sajátos értelmezése: addig liberális csak, amíg töretlen az egyetértés. A legkisebb eltérés esetén diktátorként hoz diktátumot, ami alapján rögtön lesöpri a konzervatív magánvéleményt.

 

A liberális szabadgondolkodás szivárványában lassan a szivárvány színei is csak imperialista különengedéllyel szerepelhetnek.

 

Gyimesi György: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Petike
2022. okt. 08. 06:43

ha jol tudom sem a SaS sem a Progresszív Szlovákia nem tiltották be se a magyar himnuszt se a magyar zászlot újabb hazudozáson kaptunk el Gyurika de hogy te az egykori kotlebás fasisztákkkal lepaktáltál az igay

Szóljon hozzá!

Kövessen minket