Gyimesi György: Ezt nem értem! - Körkép.sk
Elemér
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyimesi György: Ezt nem értem!

2023. nov. 29. 16:09

EZT NEM ÉRTEM!
A parlamenti választások előtt a Szövetség-Aliancia elnöke kifejezett kérése az volt, mi több, feltételként szabta, hogy a párt listáján függetlenként szerepeljek.
Most pedig, amikor közösségünk érdekében szeretnék dolgozni, azt mondja, hogy ahhoz be kellene lépnem a pártba, melybe a választások előtt nem léphettem be, mert másként állítólag ez nem lehetséges! 🤔
Gyimesi GyörgyFacebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

tib
2023. nov. 29. 17:37

a választások óta viszont eltelt pár hónap.. volt elég időd.. senki sem tiltotta meg, hogy belépj.. ja , hogy neked elnöki pozíció kell.. és köztársasági elnökjelöltség meg eu képviselői pozíció.. kompromisszumkészséged közelít a nullához. diplomáciai érzéked ugyanúgy... sajnos rossz tanárod volt Matovic személyében.. te pedig túl jó diák voltál. akkor ne csodálkozz, hogy nem akarnak sehol.. :-))))

Géza
2023. nov. 30. 08:40

Nem akarok senkit védeni, de tibikém mi alapján állítod a fentemlítetteket, gondolom kozelebbi információid is fannakez ügyben, légysives oszd meg velunk

Borbély József
2023. nov. 30. 10:32

,,tib,, te egy rosszindulatú ostoba ember vagy! Miért? Saját erőforrásból ki juttatta 3,4 millához a Szövetséget? Gyimesi vagy Forró?

    Charlie
    2023. dec. 07. 09:31

    csendben megjegyzem, a választók juttaták nekik az erőforrást...

Szóljon hozzá!

Kövessen minket