Gyimesi György: Hajrá Fidesz! - Körkép.sk
Ágota, Ingrid
  • HUF: 388.84
  • USD: 1.08
  • -3 °C
  • 2 °C

Gyimesi György: Hajrá Fidesz!

2021. nov. 19. 16:22

Nyitókép: Gyimesi György fb-oldala

 

Vannak helyzetek, amikor mellébeszélés helyett egyértelműen kell fogalmazni.

 

Most is eljött a világos szavak ideje. Jövő áprilisban parlamenti választások lesznek Magyarországon. A szlovák sajtóban ezzel kapcsolatban a Szövetség-Aliancia politikusainak nyilatkozataiból ordít a taktizálás.

 

Forró Krisztián (MKP platform) és Rigó Konrád (Most-Híd platform) arra az egyszerű kérdésre, hogy támogatják-e a jelenlegi Fidesz-KDNP kormányt, illetve ők maguk a Fidesz mögött állnak-e a választási kampányban, így válaszoltak:

SJE Nyílt nap

 

Forró Krisztián nem reagált egyértelműen, hogy támogatja-e a Fideszt. Annyit mondott, hogy a nemzeti politizálás jelenlegi irányvonalának folytatását szeretné. Rigó Konrád pedig elmondta a Szövetség-Alianciában megegyeztek abban, hogy nem vesznek részt a magyarországi választások előtti kampányban.

 

Ezzel szemben én, a mögöttem álló magyar nemzetiségű választók és a saját magam nevében azt tudom mondani, hogy a szlovákiai magyarság jövője és gyarapodása érdekében a jelenlegi, Fidesz-KDNP képviselte politika folytatására van szükség. Orbán Viktor miniszterelnök nemcsak Magyarország és a határon túli magyarság, de az egész V4 számára is a lehető legjobb, megnyugtató megoldás.

 

Ezért drukkolok a Fidesznek, hogy megnyerje a jövő évi parlamenti választást.

 

Gyimesi György: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Berlin
2021. nov. 19. 20:19

Egyenes beszéd, fiatalos lendület, bátorság, nemzeti gondolat. Adja Isten, hogy egyszer Gyimesi György legyen a magyar gyűjtőpárt elnöke! Alkalmas lenne rá. Én a Fidesz mellett Gyimesinek is szurkolok.

András
2021. nov. 20. 09:39

az isten mindenek felett, Magyarország mindenek előtt...

B, Gy.
2021. nov. 20. 13:03

Barcsak felvideki magyarok mindannyian igy gondolkodnank.

    Csak a Fidesz!
    2021. nov. 20. 14:21

    Igy gondolkodnak nyugi, csak van egy 20 % csürhe. De penzehes, ill. idiota emberek mindig is voltak es lesznek is sajnos. Ép ésszel felfoghatatlan, ha valaki nem a Fideszt tamogatja, aki pedig jelen helyzetben a bal oldalra szavaz szereny velemenyem szerint menthetetlenül agyhalott. Üdv. Mátyusföldröl!

Alajos
2021. nov. 20. 15:53

Kiállás kell,nem sumákolás.Ideje volna már elkezdenie ezt Szövetségnek,mert néma gyereknek anyja sem érti szavát.Gyimesihez hasonló hozzáállás kell,de amíg ilyen Konrád-féle hidasok apacskodnak,addig csak ipi-apacs lesz a mi politizálásunk. Nem elég két héttel a választások előtt telerakni plakátokkal Dél-Szlovákiát.Meg kell mutatni,hogy vagyunk, és hallatjuk hangunkat.Ha az Olano ilyen toleráns párt,érdemes majd vele szövetkezni.A többiel mind gyökér soviniszták.Az Sas külügyesei pedig nem libsik,hanem szlovák ludák fasiszták..

Csákó László
2022. jan. 29. 00:10

Tisztelt képviselo úr, sajnos csak most volt alkalmam elolvasni véleményét, és telejesen egyéretlemu, hogy tokéletesen igaza van. Ez az egyetlen megnyugtató, sot egy kis túlzással talán a tokéletes megoldás. Ennyire fajsúlyos, nagyformátumú politikusa a magyarságnak már régen nem volt és attól tartok, hogy sokáig még nem is lesz. Orbán Viktor szavaival élve: Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok! És én bátorkodom hozzátenni, hogy: Hajrá Orbán Viktor, hajrá FIDESZ!!!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket