Gyimesi György: Kedves liberális és progresszív szlovák EP-képviselők!

2022. okt. 23. 09:49

Nyitókép: Facebook, reprofoto

 

Kedves liberális és progresszív szlovák EP-képviselők!

 

A gyűlölet nem pálya. Nem pálya nemcsak akkor, ha az LGBTI közösség képviselői ellen merül fel. Ugyanúgy nem pálya akkor sem, ha a nemzeti közösségek, például a Szlovákiában élő magyarok, vagy más társadalmi csoportok, például a hívők, keresztények ellen történik.

 

Az elmúlt időszakban mindegyikre volt már példa Szlovákiában. Önök viszont hallgattak. Pedig a velük szembeni gyűlöletre, egyoldalú hozzáállásra rengetek példát találunk. Elég, ha az Alkotmány preambulumára (My, národ slovenský), Malina Hedvig esetére, a megvert DAC szurkolókra, vagy a magyar zászlót lengető fociszerető állampolgárokra gondolunk.

 

Kedves szlovák liberális és progresszív EP-képviselők! Önök elfelejtik, hogy Szlovákia nem egy közép-afrikai, vagy kelet-ázsiai ország. Szlovákia az Európai Unió demokratikus tagállama, melynek polgárai önöket EP-képviselőnek választották.

 

Így az országgal szembeni fellépés most, a Zámocká utcai  – minden jóérzésű ember által elítélt – gyilkosság apropóján nem más, mint egyoldalú, tendenciózusos fellépés. A kizárólag a szexuális kisebbségekkel kapcsolatos érdekképviselet helyett szálljanak magukba és vállalják fel az ország egészének képviseletét. Benne a családokkal, magyarokkal, katolikusokkal, keresztényekkel. Azaz mindazokkal, akikkel együtt alkotjuk ezt az országot és akik közül önökből EP képviselőt csináltak.

 

Gyimesi György: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket