Gyimesi György: Kedves Szövetség, több tiszteletet! - Körkép.sk
Elemér
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyimesi György: Kedves Szövetség, több tiszteletet!

2023. nov. 25. 17:44

Több tiszteletet, barátaim!

 

A Szövetség-Aliancia elnöke és alelnöke az utóbbi időben két megütközést keltő nyilatkozatot tett.

 

Egyikük azt mondta, hogy én a Szövetségé vagyok, és a pártba való belépésem biztos. Nem, elnök úr, nem biztos. Biztos nem is lehet, mivel a párt működéséről való elképzeléseink jelenleg olyan távol állnak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtól.

 

Mózes alelnök meg azt mondta, hogy döntsem el, hogy a Szövetségbe vagy a Smerbe kívánok-e belépni. És hogy ha ez a Szövetség lesz, akkor hosszú jóváhagyási folyamat vár rá.

 

Megütközést keltőek annak az embernek az egótól túlfűtött szavai, akit soha senki sehová meg nem választott. A párt vezető funkcionáriusává (és befutó helyén szereplő jelöltjévé) nem befolyásának, erejének, vagy széleskõrű támogatottságának köszönhetően vált (ezekkel nem rendelkezik).

 

Pozícióit kvóta alapján, kinevezéssel kapta, nem pedig teljesítményének köszönhetően. Alelnök úr, szeretném jelezni neked, hogy a két utolsó választáson pont te zuhantál a legnagyobbat a jelöltlistáról. Egyszer a második, egyszer pedig a harmadik helyről.

 

 hirdetes_810x300  
Hogy világos legyen, jelenleg egyetlen párttal sem tárgyalok. A Szövetséggel sem (leszámítva két rövid találkozót). Kedves alelnök úr, veled ellentétben én óriási alázattal elfogadtam az utolsó helyet a párt jelöltlistáján, mely pártnak Te az alelnöke vagy. Veled ellentétben én 5 hónapon keresztül folyamatosan dolgoztam azért, hogy az olyan lustaságoknak mint Te, is parlamenti helyük legyen. Veled ellentétben én lemondtam a biztos parlamenti mandátumról, hogy az embereknek, akiknek Te az adójából mostanáig élsz, reményt adjak, hogy képviseletük lehet. Te mit adtál nekik?

 

Gyimesi GyörgyFacebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

FEKETE PÉTER
2023. nov. 26. 22:28

Alelnök úraságod tegyen szalvétát a szája elé és ne mocskolja Gyimesi urat mert ő nem ejtőernyősként mint Ön érkezett a Szövetségbe és nem bicskanyitogató bamba pofával áll a kamerák elé hanem megdolgozott érte hogy fölkarikázzák.Forró úr zavarja világga a platformokat és az ejtőernyősöket zavarja világga mert többet ártanak mint használnak.

H. Gyula
2023. nov. 27. 21:09

Van egy olyan érzésem, hogy ha decemberben nem lessz ezek közt megegyezés egy új magyar párt fog alakulni a közeljövőben.

Béla
2023. nov. 28. 09:30

Tisztelt Elnök úr. Hívják vissza Csáky Pált ( ne aggodjon nem törekszik az Ön babérjaira) és hasznos , élhetlő hús-vér tanácsokkal elmozdítja a megfeneklett Szövetség állapotát.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket