Gyimesi György: Progresszív dzsihád a miniszterasszony ellen - avagy liberális lincselés élőben - Körkép.sk
Gerzson
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyimesi György: Progresszív dzsihád a miniszterasszony ellen – avagy liberális lincselés élőben

2024. jan. 26. 07:23

Ódor Lajos kormánya kiemelten fontosnak tartotta a Soros Györgyhöz köthető alapítványok támogatását. Röviddel kinevezése után az Ukrajna megsegítésére szánt csomagból 21 millió eurót fordított a Nyitott Társadalomért Alapítvány aktivitásaira, 3,5 milliót pedig az Andrea Cocherová vezette SOCIA támogatására. Erre akkor rá is mutattam.

 

Most éppen a Kto pomôže Ukrajine NGO aktivistája. Nézzük meg, hogy vajon mivel segíti Ukrajnát mostanság a milliókkal támogatott nonprofitok királynője, aki mellesleg a Demokrati alelnöke? Kormányellenes tüntetéseket szervez, és részvételre agitál, petíciót szervez a kulturális miniszterasszony leváltásáért. Ukrajna megsegítését ugyan rábízták súlyos milliókkal az Önök pénzéből, a politikus azóta mentette a saját választási kampányát, a bukása után az irháját, de azóta tüntet, és gyűlölködik.

 

Ha már a gyűlölködésnél tartunk, mikor a Čaputová asszonyt amerikai ügynöknek nevezték, a liberális sajtó teljes mellszélességgel állt ki mellette, hogy egy hölggyel szemben miként lehet ilyen méltatlan támadást indítani. Šimkovičová esetében a következő jelzőket, ítéleteket elbírta a kényes gyomruk: buta, műveletlen, fasista szemléletű (Vášáryová), notorikus hazudozó, neofasista (Hvorecký), nagyon korlátolt, xenofób, homofób (Amsler). Ezt ugyanúgy egy nővel szemben fogalmazták meg, csak ezt demokratikus véleménynyilvánításnak hívják maguk között – a jóízlésű emberek pedig dzsihádnak!

 

Még egy dolog: tudják, hogy mikor vált igazán sürgőssé az ő üldöztetése? Amikor kinyilvánította, hogy a szexuális kisebbségekre talán mégsem kellene kimagasló mértékű támogatást fordítanunk, és közterületeken 18+ művészeti alkotásokat sem közszemlére tenni! Ma így bünteti a liberális világ a konzervatív ideológia képviselőjét vélhetően az ukránok megsegítésére szánt pénzből!

 

Gyimesi GyörgyFacebook

 hirdetes_810x300  
Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

norbi
2024. febr. 03. 08:13

Ez Libernyákéknál teljesen rendben van működik a kettősmérce ...

Szóljon hozzá!

Kövessen minket