Gyimesi György: Sosem volt olyan fontos az EP választás, mint most a soron következő! - Körkép.sk
Gerzson
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Gyimesi György: Sosem volt olyan fontos az EP választás, mint most a soron következő!

2024. jan. 25. 14:18

 

Sosem volt olyan fontos az EP választás, mint most a soron következő! Nem, kedves Barátaim, nem akarok senkit ajánlgatni. Majd válogatunk később a felhozatalból, kinézünk magunknak alkalmasokat!

 

Most csak a miértekről akarok beszélni! Ugyanis a liberális progresszív média már elkezdte az aknamunkát. És ez alkalommal még nem a hazudozásnál tart, hanem egy veszélyes igazságot közölt: „Az EP-ben a képviselők frakciókba tagozódnak. Nem feladatuk tehát a nemzeti érdekeket védeni, és azokért harcolni, hanem a frakciójuk politikai lépéseinek tisztaságát felügyelni és annak gondolatait átültetni az európai törvényhozásba.“ Beszóltak a miniszterelnöknek, hogy ha tetszik Szlovákiának, ha nem, „az EU szervei egy olyan katlan szerepét töltik be, ahol az egyes politikai irányzatok európai érdekekké és értékekké égnek“.

 

A liberális progresszív szemléletű pártok nyilvánosan felvállalták, hogy az európai választás a nemzetállamok, a nemzeti érdek felszámolásáról szól. Így a konzervatív értékrend mellőzéséről, a hagyományos család értékeinek felszámolásáról. A szivárvány színeiben tiporják mindazt, amit nagyszüleink értéknek tekintettek, örökérvényűnek, amitől bennünket becsülettel neveltek tisztességes emberekké! Arról fogunk dönteni, hogy feladhatjuk-e ezt a hagyatékot!

 

És egyet ne feledjünk! Meg kell hagyni, hogy a liberális politikai aktivisták meg tudják magukat szervezni! Hangosabbnak kell lennünk ahhoz, hogy kimaradjunk ebből a vazallusi átokból!

Gyimesi György – Facebook

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

babolcsai néni
2024. jan. 30. 10:45

teljes egyetértés Gyurikám de miért nem te indultál Forro helyett az elnokválasztásokon Forro csúfos vereséget fog szenvedni rád szlovákok is szavaztak volna

    Atoszka
    2024. febr. 01. 12:56

    Neki más feladata van. Reméljük sikeres lesz benne…

Szóljon hozzá!

Kövessen minket