Paula, Vanda
  • HUF: 357.68
  • USD: 1.21
  • 0 °C
  • 5 °C

Igor Matovič: Fejeket fel

2020. nov. 17. 16:50

Nyitókép: parlamentnelisty.sk

 

30 éven keresztül a novemberi hősökre, és az ő bátorságukra emlékeztünk ezen a napon. Arra a több százezer emberre, akik elmentek a terekre, hogy támogassák a hősöket, és közösen kialakítsanak egy olyan emberi közösséget, amelyik kivívta számunkra a szabadsághoz vezető utat.

 

Ma más emberek uralják a tereket. (…)

 

Az egyik tudatosan átadta a rendőrség elit egységeinek vezetését annak a nyitrai maffiának a kezébe, amelyik a legrosszabb szicíliai praktikákat alkalmazta. Mindezt azért, hogy biztosítsák számára a zavartalan Klondike-ot az állami tulajdonon. Az kit érdekel, hogy erre Jano és Martina fizetett rá az életével!

 

A másik évek óta a mellkasán keresztet viselve egy olyan rendszert éltet, amelyik a fogyatékkal élő embereket és a nem igazi rasszból származókat szemétnek tekinti.

 

(…)

 

Nekünk nics miért szégyenkeznünk. Mi pontosan azt tesszük, amit a választások előtt ígértünk az embereknek – megtisztítjuk Szlovákiát a maffiától és a csatlósaiktól. Hogy félnek ettől? Ez csak természetesen, hiszen tudják, hogy sokuknak a szabadon töltött napjaik meg vannak számlálva. Hogy azok fognak visítani, akiknek ebből az egészből éveken át hasznuk volt? Igen, visítani fognak, de minket ez nem állít meg. Megtisztítjuk Szlovákiát a maffiától, és ezzel beteljesítjük november valódi üzenetét.

 

Ne féljünk a novembertől. A mai nap nem a temetéséről szó. A mai nap ébresztő. Ráébreszt minket arra, hogy tudatosítsuk, november értékeit folyamatosan védelmeznünk kell, és ezt a gyerekeknek is el kell magyaráznunk. Hogy megértsék, a felelősség nélküli szabadság csak a szabadság illúziója. Hogy megértsék, a felelősség nélküli szabadság olyan anarchiához vezet, amit ma bakancsokban masírozva fogunk látni az utcákon.

 

(…)

 

Facebook: Igor Matovič

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket