Igor Matovič: Gondban vagyunk. Az MKP maga sem gondolhatja komolyan, hogy bejut a parlamentbe

2019. nov. 17. 17:42

Nyitókép: SITA

 

Tudom, sokan nem tudatosítják azt, hogy a Titanic felső fedélzetén táncolunk, de az alsó fedélzetet már elöntötte a víz. Behálóz minket a kézzelfogható siker okozata önbecsapás – jól megy a sorunk, dolgozunk, a gyerekeink tanulnak. Ezek a dolgok becsukják a szemünket az előtt a mentális rabszolgaság előtt, amibe korunk urai erőnek erejével bele akarnak szorítani minket.

 

Azt akarják, hogy adjuk fel a harcot, hogy ne dacoljunk, hogy adjuk fel azt a forradalmat, ami sokakat 30 év után is előbbre visz. Azt szeretnék, ha megelégednénk azzal, amink van, hogy ne álmodozzunk arról az igazságosságról és a méltóságról, ami mindnyájunkat megillet. Azt akarják, hogy végleg hajtsunk fejet és adjuk meg magunkat.

Hirdetés(X)

 

(…)

 

30 év van a hátunk mögött, de úgy tűnik, hogy a hatalom kicsúszott az emberek kezéből. Tudom, hogy nem igazán akaródzik harcolni, inkább csak bámészkodunk. Tudom, hogy reménytelien tekingetünk az ellenzéki vezérek felé azzal, hogy ők majd megcsinálják helyettünk. Tartok attól, hogy ez nem fog sikerülni. Mi, négy kisebb mozgalom összefogtunk, de ők fütyülnek rá, mindegyik külön akar indulni, hogy ne vesszenek a szépségükből. Ez rendkívül felelőtlen döntés.

 

Minden bizonnyal már senki senkivel nem fog összefogni, ami azt jelenti, hogy a KDH ismét parlamenten kívül marad (kb. 4,5% elvész a maffia javára). (…) Az SaS-ben szintén rendkívüli a helyzet, az MKP pedig maga sem gondolhatja komolyan, hogy bejut a parlamentbe.

 

Néhány ember keményfejűsége miatt fennáll a veszélye annak, hogy az emberek szavazatának 9–14%-a elvész a maffia javára. Hogyan tovább? Ámíthatjuk magunka a választásokig azzal, hogy ha Isten is úgy akarja akkor sikerül, vagy valamit közösen kigondolunk. Sajnos nem azokkal a politikusokkal közösen, akik elutasítják a felelősségteljes viselkedést, hanem az emberekkel közösen.

 

(…) Érzem, hogy ismét eljött az ideje annak, hogy Szlovákia sorsát az emberek kezébe adjuk, ugyanis nem bízhatunk az ellenzéki politikusok ún. „felelősségteljes“ viselkedésében.

 

Eljött az ideje, hogy befejezzük novembert, ugyanis a forradalom még most is tart. (…)

 

Facebook: Igor Matovič

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Fehér István
2019. nov. 18. 17:29

Az a nagy helyzet, hogy Matovičnak igaza van!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket

Megosztás