Paula, Vanda
  • HUF: 357.68
  • USD: 1.21
  • 0 °C
  • 4 °C

Igor Matovič: Remélem, hogy az idióta Kotleba, Fico és társai legalább most tudatosítják, hogy ez nem csak egy influenzácska

2020. okt. 10. 12:12

Nyitókép: Archív

 

Már tizedik napja szigorú intézkedések vannak érvényben melyek miatt sokan gyűlölnek engem, de a napi pozitív fertőzések száma mégis meredeken emelkedik. Igen, időbe telik, amíg az inkubációs időszak miatt kifejtik hatásukat…de már a mai intézkedések is egyszerű gumipisztolylövéseknek tűnnek egy elefántra, melyek hatásosak lennének, ha a napi esetszám nem lenne ilyen drámaian meredek.

 

1887 pozitív fertőzésszám 11 123 tesztelés mellett pénteken. Ez extrém mértékű, 169 százalékos növekedés múlt hét péntek óta.

 

Mihez kezdhetünk?

 

Az egészségügyi minisztertől elvárom a járványügyi komisszió mielőbbi összehívását, még ma. A belügyminisztert felkérem, hogy holnapra hívja össze a Központi Krízisstábot, hogy még holnap új megelőző intézkedéseket fogadjon el.

 

Remélem, hogy az idióta Marián Kotleba, Robert Fico és társai legalább ebben a rendkívüli helyzetben tudatosítják, hogy a COVID-19 nem csak egy influenzácska, és nem csak Matovič ijesztget, hogy bekeressen a teszteléseken. Szeretném szépen megkérni önöket, hogy legalább ezekben a hetekben higgyenek nekem. A COVID-19 rendkívül veszélyes az egészségünkre, szüleink életére, hátrányosan érinti a gazdaságot és így az önök és családjuk bevételeit és életszínvonalát is.

 

A többieknek nagyon köszönöm, hogy tudatosítják, hogy most mindannyian egy hajóban evezünk, és csak közös erőfeszítésekkel tudunk nyerni.

 

Igor Matovič: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket