Jaroslav Daniška: Čaputová visszaél a külföldi látogatásokkal és csorbítja Szlovákia hírnevét - Körkép.sk
Hajnalka
  • HUF: 385.38
  • USD: 1.08
  • 2 °C
  • 8 °C

Jaroslav Daniška: Čaputová visszaél a külföldi látogatásokkal és csorbítja Szlovákia hírnevét

2023. Már. 16. 19:50

A külföldi vendégek Tepláreň melegbárba való meghívása Čaputová államfő hamis kultuszának része. A [gyűlöletgyilkosság] két áldozata többet érdemelni puszta ideológiai kijelentéseknél.

 

Ki ne vette volna észre, mikor Szlovákiában tett látogatás Vilmos-Sándor holland király feleségével, majd utánuk Petr Pavel cseh államfő, hogy egyik programpontjuk a Tepláreňbe vezetett.

 

A két meggyilkolt fiatalember piétája helyénvaló, a gyilkos motívumai azonban egyáltalán nem tükrözik a szlovák társadalom mentalitását és hangulatát. Čaputová államfő ideológiai fegyverként visszaél a külföldi látogatásokkal és csorbítja Szlovákia megítélését. Az egész ország elítélte a kettősgyilkosságot és társadalmunk toleráns. Čaputová azonban épp az ellenkező látszatot kelti.

 

(…) Hollandiában 2021-ben 716 homoszexuálisok elleni bűncselekmény történt, Franciaországban 3790, az Egyesült Királyságban 30 ezer ilyen dokumentált eset van. Norvégiában tavaly szintén történt egy terrortámadás egy melegbárban, a gyilkos két embert lelőtt, tucatnyit megsebesített. Rendszeresen vannak hasonló terrorcselekmények az USA-ban és más országokban. A közösség elleni támadások évről évre 20 százalékkal gyakoribbak. (…)

SJE Nyílt nap

 

Adódik a kérdés az elnöki plota irányába: Hogyan lehetséges mindez, ha mindegyik ország rendelkezik szivárványos jogszabályrendszerrel?

 

(…) A keresztények kritizálásának, a társadalom házasság eredeti modelljét megőrizni akaró nagyobbik felének kioktatásának ehhez semmi köze. (…)

 

Ahelyett, hogy kiderült volna, mit is tudtak valójában a titkosszolgálatok Krajčíról (a melegbárnál kettősgyilkosságot elkövető fiúról – a szerk.) – a kulisszák mögött azt suttogják, hogy a katonai hírszerzésnek a SIS-szel ellentében voltak információi vele kapcsolatban -, és hogy mit tettek az események megakadályozása érdekében (…), a probléma valódi megoldása helyett az államfő végeláthatatlan ideológiai megnyilvánulásaival foglalkozik a társadalom.

 

Nem csak az államfő felelős. Hibát követnek el azok is, akik hallgatnak. Egyetlen jelentést sem láthattunk a belügyminisztériumtól, nem ült össze az ügy miatt egyetlen parlamenti bizottság sem, a biztonsági kockázatokról hallgatnak a sajtóban. Helyette a progresszív politikusok és újságírók nyomják a maguk mantráit, ami a problémát nem oldja meg (sőt, talán csak súlyosbítja), és ehhez most már már országok vezetői is asszisztálnak. (…)

 

Talán azzal kellett volna kezdeni, hogy az elnöki palotában átgondolják, vajon a norvég és brit irály, a francia és az amerikai elnök, a holland és belga miniszterelnök miért nem terroristatámadások helyszínein tartják külföldi látogatásaikat. Abban bizonyára egyetértünk, hogy nem azért, mert nem tisztelik az áldozatok emlékét. (…)

 

Štandard.sk, Pani prezidentka, nevoďte zahraničné návštevy do Teplárne

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Petike
2023. Már. 18. 21:27

Daniška ty zmrd vyjebaný prezidentke Caputovej nesiahas ani po členky som velmi rád že máme takú skvelú prezidentku ktorú nám závidi celý demokraticky svet

Na-Na
2023. Már. 19. 08:34

Te ember zakant vagy.

Petike
2023. Már. 19. 20:59

az én szavazatomra Caputová elnokasszony számíthat jovore ha indul a választásokon

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket