Jaroslav Naď: SaS-es barátaim, ha még egyszer kormányt akartok buktatni, akkor mondjátok ki nyíltan - Körkép.sk

Jaroslav Naď: SaS-es barátaim, ha még egyszer kormányt akartok buktatni, akkor mondjátok ki nyíltan

2022. aug. 02. 12:20

Nyitókép: SITA/Ľudovít Vaniher

 

Az SaS egyik indoka Igor Matovič azonnali távozására (ha ez nem teljesül, akkor szétverik a kormányt), idézem: „A pénzügyminiszter felelőtlenül kezeli az államháztartást“.

 

Aztán megnézem a mai híreket, és hirtelen azt látom, hogy az SaS politikai álláspontja mennyiben különbözik attól a valóságtól, amelyben élünk. Nem mellesleg minden olyan válság ellenére, amellyel szembe kell néznünk (COVID, Ukrajna, infláció, energia) az állam gazdálkodása jobb, mint a korábbi kormány ideje alatt.

 

SaS-e barátaim, ne találjatok ki indokokat, és ha még egyszer kormányt akartok buktatni, akkor mondjátok ki nyíltan.

 

Személy szerint azt javaslom, hogy fejezzétek be a politizálást, és térjetek vissza dolgozni, hogy teljesítsétek azt a programot, amelyet közösen ígértünk az embereknek. Az embereknek elegük van ezekből az üres politikai vitákból, azt akarják látni, hogy együtt teljesítjük a tőlük kapott négyéves mandátumot. És ha meg vagytok győződve arról, hogy Ti mindent tökéletesen csináltok, mi pedig az OĽANO-ban rosszul, akkor a következő, 2024-es választásokat biztosan bámulatos eredménnyel fogjátok zárni. Vagy?

 

Rengeteg munka áll még előttünk, beleértve az igazságszolgáltatás biztosítását és a maffia visszatérésének megakadályozását Szlovákiában. Ne pazaroljátok az időt az állandó politizálásra, hanem dolgozzatok teljes erőbedobással.

 

Facebook: Jaro Naď

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket